Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

ActivFinance is 6 november aanwezig bij het FOCWA congres, dé pitstop voor ondernemers!

Op 1 november 2019
ActivFinance is 6 november aanwezig bij het FOCWA congres, dé pitstop voor ondernemers!

De moderne auto is een complex apparaat dat steeds afhankelijker is van elektronica. Door al deze technologie aan boord worden storingen, onderhoud en schades ingewikkelder. Daarbij komt het feit dat elk merk zijn eigen systemen ontwikkelt voor het verdere ondersteunen en assisteren van de bestuurder. Een reparatie voor een bepaald merk auto wordt steeds meer een vak apart. Er is vaker speciale kennis, kunde en apparatuur nodig voor deze elektronisch geavanceerde modellen.

Toekomstbestendig

Als je als onderneming hierop inspeelt door het aantrekken en behouden van technisch onderlegd personeel én te investeren in apparatuur, heb je een toekomstbestendiger businessmodel. De vereiste investeringen in apparatuur, opleidingen, personeel en duurzaamheid zijn echter niet mis. Hierdoor is een slim en doordacht business- en investeringsplan voor de komende periode geen overbodige luxe.

De beste weg voorwaarts

Bij ActivFinance delen we graag onze kennis, ervaring en netwerk, om jou zo de beste weg(en) voorwaarts te vinden! Tijdens het FOCWA Congres op 6 november 2019: dé pitstop voor FOCWA-leden, kun je bij ActivFinance deelnemen aan de workshop alternatieve financieringsmogelijkheden. Welke andere financieringsmogelijkheden zijn er bijvoorbeeld naast een financiering bij de bank? Onze grondhouding is dat een goed plan altijd financierbaar is. Wij staan voor persoonlijke begeleiding, kom dus vooral even kennis maken!

FOCWA congres 2019

FOCWA

FOCWA, de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf, is een actieve ondernemersorganisatie met ruim 1.100 aangesloten ondernemers. Deze bedrijven houden zich voornamelijk bezig met het schadeherstel van auto’s, bedrijfsvoertuigen, caravans, campers en motorfietsen en het bouwen van aanhangwagens en carrosserieën.

Ook zijn er workshops voor merkspecifiek schadeherstel, het veilig omgaan met accu’s van elektrische auto’s en het eenvoudig voldoen aan energiebesparende regels. Lees meer en schrijf u in via http://www.focwacongres.nl/.

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000