Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

ActivFinance organiseert workshop Financieringsadvies voor 2021

Op 18 december 2020
ActivFinance organiseert workshop Financieringsadvies voor 2021

Ben jij op de hoogte van alle eisen die worden gesteld aan een financiering? Wij van ActivFinance organiseren hiervoor een online workshop voor onze businesspartners! Financiers en ondernemers verwachten dat je als accountant of boekhouder op de hoogte bent van de diverse mogelijkheden die er zijn om het financieringsvraagstuk van jouw klant op te lossen. Door deel te nemen aan de workshop financieringsadvies 2021 is je kennis weer actueel en kun je de klant ondersteunen de juiste financieringskeuzes te maken!

Succesvolle samenwerkingen in de regio

Met plezier hebben wij ook het afgelopen jaar samengewerkt met accountants- en administratiekantoren, financieel planners, assurantietussenpersonen en bedrijfsmakelaars om de ondernemingsdromen van jullie klanten te realiseren. Samen leveren wij puur maatwerk. Allemaal in het belang van de klant en het resultaat.

Voor het hele jaar 2021 wordt een forse toename van financieringsaanvragen verwacht. De coronacrisis zorgt ervoor dat veel ondernemers geconfronteerd worden met een liquiditeitstekort. Financiers verwachten een flinke toename van het aantal financieringsaanvragen om dit liquiditeitstekort op te vangen. Daarnaast worden ook de nodige financieringsaanvragen verwacht van ondernemers die kansen zien en zich uit deze crisis zullen investeren. En de reguliere financieringsaanvragen lopen ook gewoon door. Redenen genoeg dus om helemaal op de hoogte te zijn!

Workshop financieringsadvies in 2021 voor accountants- en administratiekantoren

Het aantal mogelijkheden om een financieringsvraagstuk op te lossen is de afgelopen jaren stevig gegroeid. Veel ondernemers, maar ook adviseurs, geven aan dat zij door de bomen het bos niet meer zien. Tegelijkertijd krijgen veel ondernemers nul op het rekest als ze een financieringsaanvraag indienen. Voor de accountant en boekhouder die zijn of haar financieringskennis op peil heeft biedt dit mooie kansen om de klant te ondersteunen bij het realiseren van een succesvolle financieringsaanvraag. De workshop zorgt ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt in het gesprek met je klant en de financier. Daarbij zal er ook veel aandacht zijn voor financieren in het post-corona tijdperk.

Ben jij er ook bij? Neem snel contact op met ActivFinance

De uit de praktijk gegrepen verhalen en voorbeelden die wij zullen behandelen zijn heel pakkend, verfrissend en bieden concrete handvaten die je als trusted advisor van jouw ondernemende klant direct kunt toepassen.

De onderwerpen die aan bod komen:

 • Een succesvolle financieringsaanvraag indienen: zo doe je dat
 • De juiste financier kiezen: hoe een stappenplan je daarbij helpt
 • De voor- en nadelen van de meest voorkomende financieringsvormen
 • Verhoog je kansen bij de bank: leer spelen met de riskrating
 • De waarde van een goed financieringsadvies
 • Financieren in het post-corona tijdperk: wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten

Wil jij aanwezig zijn bij onze (online) workshop? Laat je contactgegevens via ons webformulier achter. Dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.

Waarom ActivFinance?
 • Persoonlijk contact
 • Snel en gemakkelijk
 • Creatief in oplossingen
 • Het beste netwerk
 • De ideale financiering
 • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000