Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Black Friday: wat je mag verwachten van ActivFinance als jouw financiële sidekick

Op 27 november 2020
Black Friday: wat je mag verwachten van ActivFinance als jouw financiële sidekick

Voor veel bedrijven staat heel november in het teken van Black Friday. Ook wij krijgen van ondernemers de vraag of ze bij ActivFinance extra korting krijgen. Maar wij doen het anders. Onze missie is om het aanvragen van een financiering voor zoveel mogelijk ondernemers toegankelijk te maken. Niet alleen tijdens Black Friday, maar elke dag van het jaar tegen een scherpe en eerlijke prijs!

ActivFinance is jouw sidekick

Ben je op zoek naar extra liquiditeit als steuntje in de rug? Of wil je een lening afsluiten om eindelijk die ene innovatie door te voeren? ActivFinance is er om je verder te helpen. Als betrokken sidekick zetten we geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor je op een rij en gaan we op zoek naar de ideale bedrijfsfinanciering, tegen duidelijke voorwaarden en scherpe tarieven. Meer over onze werkwijze lees je hier.

Een mix is beter dan één soort lening

Met de ideale financiering op zak wordt het makkelijker om kansen te pakken en succes te boeken. Wist je dat een mix van verschillende financieringsbronnen soms beter is dan één soort lening? Maar hoe bepaal je welke financiering het beste is? ActivFinance geeft je een overzicht van de verschillende financieringsvormen en we geven je een aanbeveling voor de beste optie.

Zwarte cijfers

Nog even over Black Friday. Wist je al dat die term niet altijd is verbonden geweest aan het shoppingspektakel maar aan een financiële crisis in Amerika halverwege de 19e eeuw? Pas later werd de link gelegd met de dag na Thanksgiving, waarop winkeliers genoeg verkochten om ‘zwarte cijfers’ te kunnen schrijven. Inmiddels zijn bijna alle Nederlanders wel bekend met de beruchte koopjesdag.

Maak het jezelf gemakkelijk met ActivFinance

Maak het jezelf gemakkelijk en vraag de ideale financieringsmix aan bij ActivFinance. Wij helpen je op weg met een kansrijke, op maat gemaakte financieringsaanvraag zodat jouw bedrijf weer kan herstellen of verder groeien. Je kan zelfs rekenen op onze steun bij de financieringsgesprekken met de geldverstrekker. En heb je al een lening lopen? Dan doen wij een ‘financiële APK’. Daag ons maar uit om eens kritisch naar jouw financiële data te kijken.

Zeker in deze tijd is het fijn om een vast contactpersoon te hebben die op de hoogte is van jouw situatie. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000