Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Liquiditeitsproblemen door corona? Wij regelen je financiering!

Grip houden op de situatie, better be safe than sorry!

Veel ondernemers hebben door de gevolgen van de coronamaatregelen te maken met liquiditeitsproblemen. Is jouw bedrijf ook financieel getroffen door de crisis? En ben je op zoek naar extra krediet oftewel een coronafinanciering in de regio Hilversum, Huizen, Almere, Laren, Utrecht, Weesp en omstreken? Juist in tijden van onzekerheid is ActivFinance er voor ondernemers!

Krijg toegang tot de beste coronafinanciering

Via ActivFinance heb je toegang tot de coronafinanciering die het beste past bij jouw bedrijf. Heb je behoefte aan ondersteuning bij het aanvragen van extra coronakrediet? Het is nog niet te laat. De overheid heeft meerdere garantie- en kredietregelingen in het leven geroepen voor het opvangen van liquiditeitsproblemen, zoals de Borgstelling MKB-krediet (BMKB-C) en de Klein Krediet Corona-regeling (KKC). ActivFinance heeft al een groot aantal mkb ondernemingen geholpen bij het aanvragen van een corona overbruggingslening en we helpen jou ook graag op weg.

Advies of hulp nodig? ActivFinance is jouw financiële sidekick. Neem geheel vrijblijvend contact op als je financiële tegenslagen ervaart door de coronacrisis!

Steunpakketten van de overheid: dit zijn de regelingen

De overheid heeft meerdere steunpakketten, garantie- en kredietregelingen in het leven geroepen voor het opvangen van liquiditeitsproblemen, zoals de NOW-regeling, de Borgstelling MKB-krediet (BMKB-C) en de Klein Krediet Corona-regeling (KKC). Hieronder een actueel overzicht van alle financiële regelingen voor ondernemers:

Coronasteun overheid

Wat is de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)?

Door de coronacrisis hebben veel ondernemers te maken met omzetverlies. Om banen en inkomens te beschermen is er de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW). Met deze regeling kun je een groot deel van de loonkosten vergoed krijgen. De overheid heeft de maatregel tijdelijk verruimd (NOW3) en kan aangevraagd worden door bedrijven met een verwacht omzetverlies van ten minste 20 procent.

Wat is Klein Krediet Corona (KKC)?

De KKC-regeling is er voor de kleinere mkb’er die door de crisis in liquiditeitsproblemen komt. Waar dit soort bedrijven normaal gesproken moeite hebben met het succesvol aanvragen van een financiering, wordt het ze met deze regeling in tijden van corona iets gemakkelijker gemaakt.

Klein Krediet Corona is er voor leningen van 10.000 tot maximaal 50.000 euro, met een looptijd van maximaal 5 jaar en een vast rentepercentage van 4 procent.

Voorwaarden Klein Krediet Corona (KKC):

  • KvK inschrijving vóór 1 januari 2019
  • Omzet vanaf € 50.000,-
  • Aantoonbaar voldoende terugbetaalcapaciteit
  • Een leningaanvraag van € 10.000,- tot € 50.000,-
  • Looptijd van maximaal 5 jaar
  • Rentetarief van maximaal 4%
  • Eenmalige afsluitprovisie van 2%

Wat is Borgstellingskrediet Corona (BMKB-C)?

De BMKB-regeling is een maatregel waarmee ondernemers sneller geld kunnen lenen van financiers. Dit maakt het bijvoorbeeld makkelijker om een overbruggingskrediet aan te vragen als je liquiditeitsproblemen hebt. De regeling is tijdelijk verruimd zodat de overheid voor een groter gedeelte van de lening garant staat.

De BMKB-C is er voor leningen van 10.000 tot maximaal 1,5 miljoen euro, met een looptijd van maximaal 4 jaar.

ActivFinance helpt je bij het aanvragen

Wil je weten of je in aanmerking komt voor één van deze steunpakketten? Neem dan contact op met onze specialisten. ActivFinance helpt je ook bij het aanvragen!

Ontdek alle mogelijkheden bij ActivFinance

Naast de regelingen van de overheid zijn er nog veel meer oplossingen om liquiditeitsproblemen in je bedrijf op te vangen. Onze adviseurs werken samen met ruim 85 geldverstrekkers om je snel aan de beste financieringsmix te helpen. Dankzij ons netwerk hebben we toegang tot een groot aantal verschillende financieringsbronnen, waaronder een breed pallet aan alternatieven en aanvullingen voor een coronafinanciering. Denk aan een Sale & Leaseback, non-bancaire financiering of factoring. Neem geheel vrijblijvend contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Whitepaper coronafinanciering

Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de impact van corona op jouw onderneming. Zodat je tijdig kunt reageren op de mogelijke gevolgen. Laat hieronder je gegevens achter om onze whitepaper te downloaden met informatie over de mogelijkheden. Liever meteen iemand spreken over een coronafinanciering? Neem dan gerust contact op, wij staan je graag te woord.

Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Privacyverklaring
Versturen

Meer weten? Lees onze blogs!

Wil je meer weten over coronakrediet en ondernemen in tijden van corona? Lees onze blogs hieronder en ontdek wat je zelf al kunt doen om slimmer te ondernemen en de gevolgen van de coronamaatregelen te beperken.

Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000