Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

De Dag van de Ondernemer zet ondernemers extra in het zonnetje

Op 20 november 2020
De Dag van de Ondernemer zet ondernemers extra in het zonnetje

Vandaag is het de Dag van de Ondernemer. Deze is speciaal in het leven geroepen voor de 1,5 miljoen ondernemers in ons land, die met hun bedrijf van enorme waarde zijn voor Nederland. Het is dit jaar alweer de vijfde editie van de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. In deze tijd kunnen veel ondernemers wel wat extra ondersteuning gebruiken. Daarom besteed ook ActivFinance graag aandacht aan deze dag. Zo zetten we samen de ondernemers van Nederland in het zonnetje!

Onze economie draait dankzij de ondernemers

Ondernemers houden onze economie draaiende en creëren banen en welvaart. Daarom is het niet meer dan terecht dat er een moment is om ondernemers te bedanken voor hun inzet doorzettingsvermogen. En dit jaar is dat extra nodig, want 2020 is voor veel ondernemers een jaar vol onzekerheden en uitdagingen gebleken. Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn veel bedrijven in onverwachte situaties terecht gekomen. Maar we houden vol en samen komen we er doorheen. Juist in uitdagende tijden zien we veel creatieve oplossingen en innovaties. Daarom zeggen we ook bij ActivFinance: dankjewel!

ActivFinance is er om jou verder te helpen

Jouw ondernemerschap is wat ActivFinance inspireert. Niet iedereen durft het aan om de stap te maken en voor zichzelf te beginnen en doet waar hij/zij altijd van heeft gedroomd. Dus wat jij doet, daar mag je trots op zijn! ActivFinance is trots om voor steeds weer nieuwe ondernemers als sidekick te opereren en dromen en ambities te helpen realiseren.

ActivFinance is jouw sidekick in de financiële wereld. Wij helpen je om jouw financieringsaanvraag te laten slagen, zodat jij verder kunt met ondernemen! Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek met onze adviseurs.

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000