Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

De enige sector waar 1,5 meter als vooruitgang voelt: de financiële dienstverlening

Op 29 mei 2020
De enige sector waar 1,5 meter als vooruitgang voelt: de financiële dienstverlening

De noodzaak om afstand te houden wordt door veel ondernemers als onpersoonlijk ervaren. Maar binnen de financiële dienstverlening voelt 1,5 meter juist als een vooruitgang. Het biedt mogelijkheden tot meer persoonlijke aandacht. Regel jouw bedrijfsfinanciering daarom in de buurt. Ontwijk callcenters, terugbelnotities en onnodige wachttijden omdat afdeling 1 op afdeling 2 wacht. ActivFinance werkt met cijfers, maar bij ons ben je geen nummer.

Eén aanspreekpunt

ActivFinance combineert regionale betrokkenheid met de expertise en oplossingen die bij verschillende financiers uit het hele land te vinden zijn. Waar de bank stopt, gaan wij verder. Juist deze combinatie is vaak erg prettig. Je hoeft zelf namelijk niet op onderzoek uit naar wat er in de markt te koop is. Bijna elke financier heeft ons rechtstreekse toegang gegeven tot de afdeling die financieringsaanvragen beoordeelt en toewijst. Dat is van begin tot eind makkelijk schakelen. En ook niet onbelangrijk: de volgende keer hoef je je niet opnieuw voor te stellen, want wij blijven jouw vaste aanspreekpunt én actief betrokken.

Naast persoonlijk contact heb je via ActivFinance een overzichtelijk dashboard met alle lopende financieringen. Verandert er iets? Dan kunnen we waar dit gewenst of noodzakelijk is de financieringsopzet en uitgangspunten gewoon aanpassen.

Sterk regionaal netwerk

Omdat wij in de regio Utrecht, Gooi- en Vechtstreek zijn opgegroeid, weten wij wat er speelt. We zijn actief binnen belangrijke netwerken en sportverenigingen en doen lokaal onze boodschappen. We zijn zelf ook ondernemers en dat praat toch een stuk makkelijker. Naast het beste overzicht van oplossingen in financieringsland, ervaren ondernemers ook het gemak van ons goede netwerk van experts in de regio. Denk hierbij aan accountants, administratiekantoren, bedrijfsmakelaars, fiscalisten, financieel planners en ondernemer in privéadviseurs. En misschien nog belangrijker: wij introduceren graag ondernemers bij andere ondernemers wanneer wij denken dat ze elkaar kunnen versterken.

Wij merken dat ondernemers graag leren van andere ondernemers. Vaak doorlopen we als ondernemer dezelfde fasen en krijgen we vroeg of laat met dezelfde uitdagingen te maken. Hoe prettig is het als we met je meedenken en warm introduceren bij een ander? Ondernemen is soms eenzaam en het kan moeilijk zijn om de juiste experts om je heen te verzamelen. ActivFinance merkt dat steeds meer mkb’ers behoefte hebben aan een ’raad van advies’.

ActivFinance: voor bedrijfsfinancieringen & meer

Soms komt er een kans op je pad waar je snel op moet kunnen inspelen. Zelfs onder de marktomstandigheden van vandaag ontstaan interessante investeringskansen. Durf jij ze te pakken om in de toekomst onderscheidend te blijven? Vaak is daar extra bedrijfskrediet of een ander soort financiering voor nodig. Gebruik daarom ActivFinance als sparringpartner. Wij zorgen ervoor dat de investeringen en financieringen goed op elkaar aansluiten. Dat geeft naar de toekomst toe meer financiële werkruimte. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan vandaag nog een afspraak!

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000