Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

De juiste financieringsstructuur om de financiële Covid-19 regelingen terug te kunnen betalen

Op 21 augustus 2020
De juiste financieringsstructuur om de financiële Covid-19 regelingen terug te kunnen betalen

Ondanks dat er financiers genoeg zijn, wordt er vaak te weinig aandacht besteed aan het écht helpen van de ondernemer. Bij traditionele financiers is het adviesmodel onder druk komen te staan. Er zijn minder relatiemanagers, dus ondernemers moeten meer zelf doen. Het is er daarom voor het mkb niet eenvoudiger op geworden om een passende financiering te realiseren. Omdat de banken het afgelopen jaar steeds strenger zijn geworden, en de verwachting bestaat dat dit voorlopig niet verandert, moet het mkb vaker een beroep doen op een andere manier van financiering. ActivFinance maakt graag het verschil en helpt door in mogelijkheden te blijven denken.

Door de coronapandemie zijn banken strenger geworden

Wij kunnen jou helpen en begeleiden bij het optimaliseren van de financieringsstructuur. De realiteit is dat anno 2020 ondernemingen uit bepaalde sectoren in het geheel worden uitgesloten bij de banken, tenzij……. Dit is soms zonder te kijken naar de onderliggende prestaties. Maar misschien ben jij binnen je sector wel de zogeheten witte raaf, de outperformer? Wacht niet tot het laatste moment met oriënteren op de financieringsmarkt. Soms worden ondernemers helaas teleurgesteld in beleidsuitgangspunten en doorlooptijden. Als ondernemer is het niet slim om van één financieringsbron te afhankelijk te zijn. Sterker, het verdient aanbeveling het complete scala aan financieringsbronnen in ogenschouw te nemen. ActivFinance kan hierin jouw ideale sidekick zijn!

ActivFinance zorgt ervoor dat jouw aanvraag goed onderbouwd is

Wij vinden het (meer)jaarlijks bespreken van de financieringsstructuur vanzelfsprekend. Bij een financieringsaanvraag kijk je naar het verleden, maar het is veel belangrijker om naar de toekomst te kijken. Wat voor investeringen zijn er nodig en wat gaan deze aan rendement opleveren? Soms spreken de financiers en de ondernemers niet dezelfde taal. Wij spreken zowel de taal van de ondernemer als die van de financiers. Hierdoor kunnen we zorgen voor een zachte landing van een aanvraag. Omdat wij met het vertrouwen van jou als ondernemer de businesscase kunnen bespreken, zorgen we voor kwalitatief goede informatie en onderbouwing bij de financiers.

De juiste financieringsmix maken is cruciaal

Het maken van een goede mix begint bij weten welke kanalen er bestaan. Heb je hulp nodig bij het maken van een goede financieringsmix zodat jouw onderneming ook in de toekomst financierbaar is? ActivFinance maakt op basis van jouw verhaal de perfecte mix en ontzorgt je door de juiste financiers met een goed verhaal te benaderen. Schakel ook voor jouw onderneming de hulp in van ActivFinance! Neem voor een geheel vrijblijvend gesprek gerust contact op met onze adviseurs.

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000