Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Bouwmachines

In de bouw- en infrasector moeten vaak materialen verplaatst worden, zowel over de grond als door de lucht. Daarnaast wordt er ook gewerkt op hoogte, en dan wil je dat dit op een veilige manier gebeurd. Elk type machine, zoals verreikers, hoogwerkers of autolaadkranen kun je leasen. Deze machines vergen een grote investering en leggen een behoorlijk beslag op het werkkapitaal. Gelukkig heeft ActivFinance een passende financiering, zodat je jouw werkkapitaal voor andere bedrijfsactiviteiten kunt aanwenden.

Je bent geheel vrij in je keuze wat betreft merk, type en uitvoering van de aan te schaffen bouwmachine. Dit geeft je de mogelijkheid de perfecte bouwmachine aan te schaffen. En voor ActivFinance het startpunt om de best passende financieringsoplossing aan te bieden.

Offerte aanvragenContact opnemen

Sale and lease back

Je eigen machines leasen? Je ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen de markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in je bouwmachine(s), waardoor het doen van nieuwe investeringen soms lastig is. Om dit kapitaal vrij te krijgen kan sale and lease back een goede oplossing zijn. Verkoop je machine aan een leasemaatschappij en lease deze via een sale and lease back constructie weer terug.

Bouwmachines Equipmentlease

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000