Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Elektrische machines leasen

Ben je werkzaam in de stad en krijg je te maken met zero-emissiezones? Elektrische machines en werktuigen zijn vaak duur in aanschaf, waardoor de overstap een grote investering met zich kan meebrengen. Slimme ondernemers kiezen daarom voor equipment lease. Door jouw machines te financieren via ActivFinance hoef je niet in één keer het hele aankoopbedrag te betalen maar ben je wel direct eigenaar!

Offerte aanvragenContact opnemen

Voordelen equipment lease voor ondernemers

Met de financiële leaseopties van ActivFinance kunt u eenvoudig elektrische machines en bouwapparatuur leasen, waardoor je direct toegang krijgt tot de benodigde equipment zonder grote investeringen. Het voordeel van een financial lease is dat je de kosten over een langere periode kunt spreiden, terwijl je toch direct economisch eigenaar wordt van de machines. Op deze manier behoud je maximale flexibiliteit en liquide middelen voor andere belangrijke onderdelen van jouw tandartspraktijk.

  • Elektrische machines kopen en verspreid betalen
  • Direct economisch eigenaar van je machines
  • Flexibiliteit in je budget en liquide middelen
  • Fiscale voordelen zoals afschrijven, rente- en investeringsaftrek

Soorten elektrische machines leasen

ActivFinance is expert op het gebied van elektrische machines leasen en kan je hierin ondersteunen. Naast het leasen van elektrische shovels bieden we een breed scala aan elektrische bouwmachines, waaronder knikladers, wielladers en ander grondverzetmateriaal. Onze leaseadviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste elektrische werktuigen voor jouw specifieke behoeften. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Elektrische shovel

Het leasen van een elektrische shovel betekent investeren in een 100% elektrisch voertuig zonder CO2-uitstoot. Dit draagt niet alleen bij aan een groen imago voor je bedrijf, maar ook aan een schonere en gezondere werkomgeving.

Elektrische kniklader

Of je nu betrokken bent bij bouwprojecten, grondverzet of andere zware taken, een elektrische kniklader biedt de kracht die je nodig hebt zonder overlast en lawaai. Deze machines combineren emissievrije prestaties met indrukwekkende efficiëntie.

Elektrische wiellader

Elektrische werktuigen, zoals wielladers, bieden niet alleen milieuvriendelijke prestaties maar ook kostenbesparingen op brandstof en onderhoud. Door te kiezen voor duurzame bouwmachines toon je als ondernemer betrokken te zijn bij een groenere toekomst.

Houd toegang tot zero-emissiezones

Met een elektrische shovel lease van ActivFinance behoud je toegang tot zero-emissiezones. Dit betekent dat je bedrijf voldoet aan de milieunormen en regelgeving. Bovendien opent het deuren naar aanbestedingen, projecten en locaties waar emissievrije voertuigen vereist zijn.

ActivFinance: jouw partner in equipment lease

ActivFinance biedt diverse leaseopties om aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan operationele lease voor maximale flexibiliteit of financial lease waarmee je direct eigenaar bent van de machine, ActivFinance heeft de oplossing die past bij jouw bedrijfsstrategie.

Meer weten over onze equipment lease opties? De equipment lease adviseurs van ActivFinance staan voor je klaar met persoonlijk advies op maat. Bel 085 018 6000 of stuur een e-mail naar info@activfinance.nl.