Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Landbouw

In de agrarische sector zijn de investeringen hoog. Een loonwerker dient flink te investeren in machines. Maar ook de veehouder of landbouwer dient over agrarisch materieel te beschikken om zijn bedrijf draaiende te houden. ​Het leasen van agrarisch materieel is een flexibele oplossing, afgestemd op jouw onderneming. Dus ben je op zoek naar een nieuwe tractor, hakselaar, hooimachine of grondbewerkingsmachine? Bedenk dan eens wat voor extra mogelijkheden je kunt creëren, wanneer je een tractor leaset in plaats van aanschaft. Met het werkkapitaal dat je door middel van een lease binnen jouw onderneming houdt, kun je verder innoveren.

Je bent geheel vrij in je keuze wat betreft merk, type en uitvoering van de aan te schaffen bouwmachine. Dit geeft je de mogelijkheid de perfecte bouwmachine aan te schaffen. En voor ActivFinance het startpunt om de best passende financieringsoplossing aan te bieden.

Offerte aanvragenContact opnemen

Sale and lease back

Je eigen machine(s) leasen? Je ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen de markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in je machinepark, waardoor het doen van nieuwe investeringen soms lastig is. Om dit kapitaal vrij te krijgen kan sale and lease back een goede oplossing zijn. Verkoop je machinepark aan een leasemaatschappij en lease deze via een sale and lease back constructie weer terug.

Landbouw materieel

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000