Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Wegtransport

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in nationaal of internationaal transport, of haalt je bedrijf vuilnis op in de buurt? Er komt een moment dat er een nieuwe truck, trailer of misschien wel beide benodigd is. ActivFinance wil je graag helpen door flexibele leaseoplossingen te bieden. Samen gaan we op zoek naar een passende leaseoplossing voor je vervoerswensen. Het maakt ook niet uit of de vrachtwagen gloednieuw is of al een aantal kilometers op de teller heeft. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke vervoersmiddel voor jouw situatie. Zoek je een transportmiddel dat hier niet bij staat? Geen probleem, neem dan even contact met ons op!

Offerte aanvragenContact opnemen

Vrachtwagen leasen

Heeft jouw transportbedrijf nieuw materieel nodig? En wil je graag liquide middelen vrij houden? Dan kun je jouw transportmaterieel laten financieren. Of het nu gaat om een nieuwe DAF, Volvo of Scania of een gebruikte transportwagen, wij zoeken voor alle mogelijkheden de best passende lease oplossing. De specialisten waar wij mee samenwerken zijn bekend met het materieel waar je mee werkt en het onderpand is het belangrijkste criteria voor de financieringsoplossing. Zij bekijken waar je het transportmaterieel voor gebruikt en wat dat doet met de waarde ervan. Daarop wordt de leaseofferte gebaseerd en niet/minder op behaalde resultaten in het verleden.

Wegtransport financieren

Trailer, oplegger of kipper leasen

Om goederen (inter)nationaal te kunnen vervoeren zijn er trailers nodig. Welke soort trailer je ook zoekt, alles is mogelijk: 

  • Huiftrailers
  • Gesloten trailers
  • Koel-vries trailers
  • Multi- combichassis voor het vervoeren van containers)

Gebruikt of nieuw, groot of klein. ActivFinance zoekt altijd naar de beste lease oplossing.

Bus of touringcar leasen

Ben je actief in het personenvervoer en op zoek naar een passende leaseoplossing voor een nieuwe of gebruikte touringcar of stadsbus? ActivFinance helpt je graag verder. Zelfs als je een hele vloot stadsbussen zou willen aanschaffen of vervangen. Het kan allemaal.

Sale and Lease Back

Je eigen vrachtwagens, trailers of bussen leasen? Je ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen de markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in je wagenpark, waardoor het doen van nieuwe investeringen soms lastig is. Om dit kapitaal vrij te krijgen kan Sale and Lease Back een goede oplossing zijn. Verkoop je wagenpark aan een leasemaatschappij en lease deze via een sale and lease back constructie weer terug.

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000