Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Extra werkkapitaal nodig tijdens de feestdagen? Dit is er mogelijk

Op 29 november 2019
Extra werkkapitaal nodig tijdens de feestdagen? Dit is er mogelijk

December is in aantocht en daarmee ook de drukke feestdagen. Voor veel ondernemers met een winkel, restaurant of webshop dé kans om extra omzet te draaien. Maar kun jij deze kans wel optimaal benutten? Wellicht is er wat extra werkkapitaal nodig om de voorraden aan te vullen of extra personeel in dienst te nemen. Er zijn tegenwoordig meerdere financieringsvormen en bij ActivFinance ontdek je wat er allemaal mogelijk is. Wij zijn specialist in bedrijfsfinancieringen en helpen je dit zo efficiënt mogelijk te realiseren.

Bankkrediet of rekening-courant krediet

Met een zakelijk krediet bij je bank – ook wel een rekening-courant krediet genoemd – kun je een afgesproken bedrag debet staat op je betaalrekening. Handig als je bijvoorbeeld kerstartikelen verkoopt en tijdelijk meer klanten in je winkel verwacht. Al je betaalverkeer loopt via deze rekening en je betaalt rente over het bedrag dat je rood staat.

Leverancierskrediet

Leverancierskrediet is handig om extra voorraad mee te financieren. Het zorgt voor meer vrijheid omdat je de leverancier van je goederen pas later hoeft terug te betalen. De aanvraag verloopt via je leverancier en dus ben je minder afhankelijk van de bank met al haar lastige financieringsprocedures en criteria. Leverancierskrediet is meestal niet gratis maar je ontvangt vaak wel korting als je snel betaalt.

Extra voorraad financieren? Neem contact op met ActivFinance

Pinvoorschot

Heb je een bedrijf met pinautomaat? Dan kun je met een pinvoorschot extra geld ontvangen om je voorraad up-to-date te houden en stappen te zetten. Een pinvoorschot is een zakelijke lening met een korte looptijd. Er zijn geen lastige procedures aan verbonden en het bedrag dat je aflost is een percentage van de dagomzet. Heel duidelijk en flexibel dus.

Fintech

Een fintech (financiële technologie) gebruikt vernieuwende technologie om allerlei soorten financiering aan te bieden. Deze financiers organiseren een financieringsproces of delen ervan via online technologie. De aanvraag, beoordeling en uitbetaling van een financiering is daardoor lekker snel en eenvoudig. Denk aan financieringsvormen als een online krediet of lening.

Haal het maximale uit je onderneming met extra werkkapitaal

Voor retail ondernemers zijn er tegenwoordig veel manieren om aan extra werkkapitaal te komen. De financieringsvormen die we hierboven noemen zijn dan ook maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Wil je weten met welke kredietvorm je op korte termijn het maximale kunt halen uit je onderneming? Dan kun je contact opnemen met ActivFinance. Wij zijn jouw sidekick in alle bedrijfsfinancieringen en delen graag onze kennis en ervaring om je aan de beste financieringsoplossing te helpen.

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000