Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Herfinanciering

Met een herfinanciering kun je een nieuw rentevoorstel aanvragen of overstappen naar een andere geldverstrekker. Herfinancieren van een zakelijke lening of een zakelijk krediet kan voorkomen als je de condities van een bedrijfsfinanciering wilt veranderen. Dit kan als je graag een lagere rente wilt. Zo kun je een duurdere lening of krediet hebben gehad in een periode van opstart, groei of bij minder goede financiele prestaties, terwijl het nu beter gaat waardoor je een goedkopere financiering kunt krijgt. Of je hebt groeifinanciering gehad middels factoring en wilt nu voor een andere financieringsvorm gaan. Daarnaast zou je een wijziging kunnen willen van de looptijd van de lening. Door de looptijd langer te maken van de zakelijke lening hoef je minder af te lossen per jaar en is er meer liquiditeit beschikbaar. Ook komt het wel eens voor dat ondernemers geld hebben geleend van familie of andere bekenden, die je nu wilt vervangen door een bedrijfskrediet of zakelijke lening bij een financier. En tot slot is het ook mogelijk dat je een wijziging wilt hebben in de zekerheden die verbonden zijn aan de lening. Zo kan het zijn dat je niet meer privé garant wilt staan.

Krediet aanvragen Contact opnemen

(Beleggings) vastgoed

Vastgoedfinancieringen hebben doorgaans een looptijd van 15 tot 30 jaar. Een herfinanciering kan daarom erg interessant zijn omdat er tijdens de looptijd van je financiering veel kan veranderen. Herfinanciering van bestaande vastgoed (portefeuilles) is vaak interessant vanwege de historisch lage rentestand. De rente is laag. Het kan daarom interessant zijn om de hypotheek voor je (beleggings) pand over te sluiten. De eventuele overwaarde kun je inzetten voor verschillende doeleinden: een uitbreiding van de portefeuille, of een (duurzame) verbouwing. Zo creëer je meerwaarde met je huidige vastgoed. Maar een goede bedrijfshypotheek is natuurlijk meer dan alleen een laagste rente. Het is ook raadzaam om de voorwaarden te vergelijken. Het is wel belangrijk dat je de juiste geldverstrekker kiest voor het herfinancieren van jouw vastgoed. En dat hoeft lang niet altijd een traditionele bancaire instelling te zijn.

Mogelijk heeft u een vastgoedfinanciering lopen bij een geldverstrekker die op de commerciële vastgoedmarkt niet meer actief is. Wij constateren dat deze partijen vaak hun verstrekte hypotheekgelden retour willen. Om dit te kunnen bereiken, demotiveren zij hun klanten bij het renteverlengingsmoment soms met een (te) hoog rentevoorstel.

Loopt je rentevaste periode af? Dan is het verstandig om je hypotheek eens kritisch te onderzoeken. Neem enkele maanden voor het aflopen van de rentevastperiode contact met ons op. Deze vraagt enkele voorstellen op. ActivFinance zet alle mogelijkheden voor je op een rijtje en helpt je desgewenst met het vinden van de herfinanciering met de beste voorwaarden in de markt van de geldverstrekkers!

Krediet aanvragen Contact opnemen

Herfinanciering

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000