Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Hoe financier ik mijn horecaonderneming?

Op 5 maart 2021
Hoe financier ik mijn horecaonderneming?

Als de horeca straks weer (gefaseerd) open mag, kan PIN Voorschot uitkomst bieden om snel over (extra) liquiditeit te beschikken. Banken zijn terughoudend in het lenen van geld, maar er zijn genoeg andere manieren om je onderneming een financiële impuls te geven. ActivFinance is specialist in alternatieve financieringsvormen zoals een PIN Voorschot. Daarmee heb je snel, eenvoudig en verantwoord zakelijk krediet op je rekening zodat je verder kan gaan met ondernemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Check het hieronder of doe vrijblijvend een aanvraag bij onze adviseurs.

Hoe werkt het PIN Voorschot?

Met een PIN Voorschot kun je tot 50.000 euro lenen met een korte looptijd van 3 t/m 12 maanden. Zodra je aanvraag is goedgekeurd staat het geld al binnen 5 werkdagen op je rekening. Het krediet wordt automatisch terugbetaald via de pinbetalingen van klanten. Een vereiste voor het ontvangen van een dergelijk krediet is dan ook dat er een pinautomaat aanwezig is voor de klantbetalingen waarvan een deel als aflossing geldt. Het bedrag dat je aflost is een vast percentage van de PIN-omzet. Vervroegd aflossen kan ook. Er zijn geen lastige procedures en je hoeft geen waslijst aan voorwaarden te lezen. Precies de duidelijkheid en flexibiliteit waar je op dit moment aan toe bent.

Het voordeel van een horeca lening

Zodra de horeca in Nederland weer opengaat liggen er kansen. Dan wil je natuurlijk niet op je geld wachten, maar direct aan de slag. Bereid je daarom alvast goed voor. Met een zakelijke horeca lening zoals PIN Voorschot kun je snel voorraad inkopen doen en extra personeel aannemen als de terrassen en restaurants weer volstromen. De opzet van PIN Voorschot is perfect voor horecagelegenheden, aangezien vaak gebruik wordt gemaakt van pinbetalingen en er sprake is van een seizoenspatroon.

ActivFinance financiert je horecabedrijf

Ook ActivFinance houdt van de horeca. Lokale horeca is van belang voor sociale contacten en verbinding voor alle leeftijdsgroepen. Daarom blijven wij ons inzetten voor deze keihard getroffen sector. Onze adviseurs hebben naast veel ervaring in de horeca, ook veel ervaring in het regelen van betaalbare horeca financieringen in Utrecht, Almere, Hilversum, Weesp, Laren, Huizen en de Gooi en Vechtstreek. We werken samen met een groot aantal alternatieve financiers zoals PIN Voorschot en kunnen daardoor snel schakelen om voor jou de beste financiering te regelen.

Zakelijke horeca lening aanvragen?

Wil je weten of je ook in aanmerking komt voor een pinvoorschot, een voorraadfinanciering of een horecapand financiering? Of heb je behoefte aan een actieve, meedenkende sidekick die gewoon eens met je meekijkt? ActivFinance heeft toegang tot meer dan 85 financieringsbronnen en helpt je aan de beste horeca financiering die past bij jouw situatie. Bel of mail ons en ervaar het zelf!

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000