Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

MKB-ers wachten het langst op hun geld – factuur financiering is de oplossing!

Op 6 december 2019
MKB-ers wachten het langst op hun geld – factuur financiering is de oplossing!

Nederlandse bedrijven zijn over het algemeen snelle betalers. Volgens de nieuwe Barometer Betaalgedrag zijn ze gemiddeld zelfs een dag sneller met het betalen van facturen dan een jaar geleden. Maar de kleinere ondernemers worden nog steeds in de wachtkamer gezet. Ben je het ook zat om te wachten op je geld? Wil je liever zo snel mogelijk doorgaan met ondernemen? Een factuur financiering kan voor jou de oplossing zijn en ActivFinance helpt je graag verder!

Betaalgedrag Nederlandse bedrijven

De Barometer Betaalgedrag van Graydon brengt het betaalgedrag van Nederlandse bedrijven in kaart. Daaruit blijkt dat het bedrijfsleven steeds sneller is met betalen maar dat de facturen van kleinere mkb bedrijven blijven liggen. En dat ondanks een wetgeving die de uiterste betaaltermijnen heeft aangescherpt. Door deze trend moeten ondernemers vaak eindeloos wachten op hun geld en dat maakt het lastig om te investeren of extra personeel aan te trekken. Met allerlei problemen voor de cashflow en bedrijfsgroei als gevolg.

Betaalgedrag van Nederlandse bedrijven

Factuur financiering

Een factuur financiering is een mogelijke oplossing voor mkb’ers die het zat zijn om te wachten. Hiermee ontvang je de betaling van de factuur als voorschot, zodat je direct kunt verdergaan met ondernemen. Het bedrijf dat de financiering verzorgd neemt de factuur van je over en hoeft pas aan het eind van de betalingsdatum terugbetaald te worden. Een factuur financiering is dus een goede manier om de liquiditeit te verbeteren en de cashflow van je bedrijf gezond te houden.

ActivFinance helpt je op weg met de juiste financiering

Voor kleine mkb’ers en jonge ondernemers zijn er tegenwoordig talloze manieren om aan een bedrijfsfinanciering te komen zoals factuur financiering maar ook factoring of online krediet. Maar welke financieringsvorm is het meest efficiënt en geschikt voor jouw bedrijf? ActivFinance is jouw sidekick voor allerlei bedrijfsfinancieringen. Met onze kennis en expertise nemen wij je vragen weg zodat jij kunt verdergaan met zorgeloos ondernemen. Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000