Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Nieuw groeifonds van 16 miljoen voor Flevolandse MKB’ers

Op 6 maart 2020
Nieuw groeifonds van 16 miljoen voor Flevolandse MKB’ers

Het is booming business in Flevoland. De regio geldt als één van de meest ondernemende delen in Nederland en dat beseft ook de overheid. In samenwerking met de provincie richt het een groeifonds op dat de komende jaren maar liefst 16 miljoen euro vrijmaakt om ondernemers in de regio financieel te ondersteunen. Het Groeifonds Flevoland is bedoeld voor MKB’ers die via de bank niet aan een extra financiering kunnen komen en toch graag willen uitbreiden, opschalen of innoveren.

Leningen tot 1.5 miljoen euro

Het nieuwe miljoenenfonds maakt het voor ondernemers en/of startups met groeiambities mogelijk om leningen te ontvangen van 300.000 tot 1.5 miljoen euro. Het is de bedoeling dat ze door mensen van het fonds begeleid worden van financieringsaanvraag tot contract. Erg belangrijk, want de zoektocht naar een financiering loopt voor mkb’ers nog vaak uit op een doodlopend spoor.

Kansen voor innovatieve ondernemers

Ook in regio’s als Amsterdam en Utrecht, waar volop kansen liggen voor duurzame en innovatieve ondernemers, worden investeringsfondsen opgericht. Groeifonds Flevoland is een aanvulling op het werk van Horizon, de ontwikkelingsmaatschappij die zich inzet om Flevolandse starters en scale-ups te laten groeien maar ook nieuwe investeerders aan te trekken.

ActivFinance is jouw sidekick in de regio

Ben jij ook zo’n ondernemer met groeiplannen? En ben je op zoek naar extern geld om dit te realiseren? We snappen dat het soms lastig is om een passende bedrijfsfinanciering te vinden. Neem daarom contact op met ActivFinance. Als sidekick in de regio helpen we jou met het maken van de juiste keuzes en het indienen van een kansrijke financieringsaanvraag. Interesse? We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek!

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000