Direct contact? Bel: 085 018 6000
score9.8 / 10

Ondernemers krediet

Meer financiële werkruimte nodig voor je bedrijf? Een ondernemerskrediet of bedrijfskrediet is meestal een combinatie van een krediet faciliteit en een zakelijke lening. Je gebruikt een bedrijfskrediet om aan de dagelijkse financiële verplichtingen te voldoen, om leveranciers te betalen, salarissen uit te keren, onderhoud te verrichten, voorraden aan te vullen, etc. Bedrijven die onvoldoende werkkapitaal hebben, krijgen problemen met hun dagelijkse uitgaven. Wanneer je een tekort hebt aan werkkapitaal, kun je bijvoorbeeld rekeningen niet meer (tijdig) voldoen.

ActivFinance is specialist in ondernemerskrediet voor startende en bestaande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij bekijken de mogelijkheden en regelen de financiering die aansluit op jouw wensen en werkzaamheden. Of je nu behoefte hebt aan een vliegende start, extra zekerheid of meer financiële ademruimte in periode van minder geld in kas en op de bankrekening. Laat ons voor je werken en vergroot je kansen!

Krediet aanvragenContact opnemen

Vragen over ondernemers krediet?

Heb je nog vragen over ondernemerskrediet of bedrijfskrediet? Of twijfel je of een ondernemerskrediet de juiste oplossing is? Geen zorgen. Bij ActivFinance bespreken wij met jou welke financieringsmogelijkheden het beste bij je bedrijf en de situatie past. Een goed geïnformeerde ondernemer telt voor twee. Neem daarom gerust contact op met een van onze specialisten. ActivFinance helpt je graag op weg. Laat ons voor je werken en vergroot je kansen!

Ondernemers krediet

Ondernemers krediet
Vastgoed financieren
Equipment leasing
Mobiliteit
Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creativiteit in het bedenken van oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering met goede tarieven voor jouw succes
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

  Whatsapp: 06 - 128 759 88
 Telefoon: 085 - 018 6000