Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Ondernemers staan er niet alleen voor! Verspreid het verhaal ook in jouw ondernemend netwerk

Op 16 oktober 2020
Ondernemers staan er niet alleen voor! Verspreid het verhaal ook in jouw ondernemend netwerk

Ondernemers in de regio Utrecht hebben het afgelopen halfjaar de handen ineen geslagen. De Utrecht Region Economische Corona Alliantie (URECA) is opgericht door en voor ondernemers uit de regio die elkaar hulp en steun bieden om tijdens de coronacrisis te blijven ondernemen. Ook ActivFinance is aangesloten bij dit ondernemersnetwerk. Samen staan we sterk en daarom vinden we dit initiatief zo belangrijk. Met onze kennis en expertise hebben we al meerdere ondernemers geholpen bij het vinden van een passende bedrijfsfinanciering.

URECA

Vanuit onze samenwerking met URECA hebben we zeer inspirerende ondernemers uit de regio leren kennen. Prachtige bedrijven die met hun businessmodel een toegevoegde waarde leveren en het meer dan waard zijn om te helpen overleven. Ook de ondernemers uit de regio Gooi en Vechtstreek kunnen van dit hoogwaardige netwerk gebruik maken. Eerder dit jaar was ActivFinance op bezoek bij GooiTV om te spreken over ondernemen in coronatijd en we geven graag meer tips om slim en fiscaal vriendelijk te ondernemen.

Meer weten over URECA? Download hier de publicatie en lees onze bijdrage op bladzijde 32.

Sparren over financieringsvraagstukken

ActivFinance blijft zich ook de komende periode inzetten om zoveel als mogelijk ondernemers te helpen bij hun Covid-19 gerelateerde financieringsvraagstukken. Wij zetten graag ons netwerk in om ondernemers te introduceren bij andere interessante ondernemers, experts en stakeholders zoals de (lokale) overheid. De mkb ondernemingen om ons heen hebben ons nu meer nodig dan ooit, dus laten we vooral elkaar blijven ondersteunen.

Nog geen financiering geregeld? Het is nog niet te laat!

Ook wij zien nog veel ondernemers die hulp zoeken met de aanvraag voor een coronafinanciering. Vaak vinden ze het lastig om hun financieringsbehoefte te vertalen in een goed onderbouwd plan. Daar kunnen wij bij helpen. Heb je behoefte aan ondersteuning, bijvoorbeeld met het aanvragen van een corona overbruggingslening? Het is nog niet te laat. ActivFinance helpt je graag op weg!

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000