Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Op zoek naar de beste financiering? Ontdek de toegevoegde waarde van een financieringsscan!

Op 3 januari 2020
Op zoek naar de beste financiering? Ontdek de toegevoegde waarde van een financieringsscan!

Het financiële landschap lijkt elke dag weer anders. En met al die verschillende financieringsvormen is het lastig om het overzicht te bewaren. Toch wil je als ondernemer zo goed mogelijk met de markt meegroeien en je bedrijf fit houden. Een goede financiering is de eerste stap in de goede richting. Maar hoe bepaal je welke financiering het beste is voor jouw bedrijf? Zijn jouw groeiplannen überhaupt financieel haalbaar? Met onze financieringsscan krijg je het overzicht terug en helpen we jou om gepaste vervolgstappen te ondernemen!

Financieringsmix

Elke ondernemer en situatie is anders. Ook jouw ondernemingsplan verdient het om een kans te krijgen. Soms is een financieringsmix beter dan één soort lening. ActivFinance is de deskundige sidekick die voor jou in de wirwar van financieringsvormen duikt en je begeleidt naar wat voor jou de beste oplossing is.

Financieringsscan

Aan de hand van de financieringsscan houden we de financiële verhoudingen van jouw onderneming tegen het licht. Onze adviseurs kijken kritisch naar zaken als de vlottende activa en het vreemd vermogen, de kosten en opbrengsten en of de cashflow goed in balans is. Heb je al een bestaande lening? Dan is die ongetwijfeld gunstiger en efficiënter te herfinancieren. Op basis van onze brede kennis, netwerk en expertise kijken we naar een geschikt financieringsplan en kunnen we je gerichte aanbevelingen doen.

Wat je van ActivFinance ontvangt:

  • Persoonlijk contact
  • Een overzicht van de financieringsopties
  • Een aanbeveling voor de beste financiering
  • Onze betrokkenheid en onafhankelijkheid

Doe de financieringsscan en bespaar financieringskosten!

Een financieringsscan neemt in korte tijd veel vraagtekens weg en helpt jou om financieringskosten te besparen, je slagingskansen te vergroten en het bedrijf weer de juiste koers te laten varen. Neem dus snel contact op met ActivFinance voor een financieringsscan. Bij ActivFinance ben je altijd welkom voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking!

Doe de financieringsscan Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000