Direct contact? Bel: 085 018 6000
score9.8 / 10

Wie zijn wij

Maak hieronder kennis met de specialisten van ActivFinance. Wij zijn gepassioneerde ondernemers, net als jij. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact op

Het team van ActivFinance

Quido Schaafsma

Al langer kwam regelmatig het idee naar boven om zelf te gaan ondernemen. Vooral de zekerheid van een vaste baan in combinatie met fijne collega’s en de sterke band met mijn relaties hield mij lange tijd tegen om die stap te zetten. Op enig moment veranderde de situatie. De drempels verdwenen, het vertrouwen groeide en ik besloot het roer om te gooien. Gesprekken met oud collega’s, klanten en netwerkrelaties hebben mij veel inzicht gegeven. Er was een grote gemene deler in de feedback die ik kreeg: 'ga doen waar je al die jaren goed in bent geweest’. Mijn oprechte interesse in mijn gesprekspartner en zijn of haar bedrijf, het focussen op succes en problematieken, er voor de ondernemer te kunnen zijn als een kwalitatief brede strategische gesprekspartner en het verzorgen van passende financieringsoplossingen, dat zijn de dingen die mij op het lijf geschreven zijn en die mij energie geven.

Aan geld komen is voor het midden- en kleinbedrijf een hele toer. De bank is vaak het goedkoopst en het meest bekend, echter kan of wil deze niet altijd een bedrijfsfinanciering verstrekken die het beste past bij jouw situatie. En wat dan? Geef je de schuld aan weer de zoveelste nieuwe relatiemanager die zich komt voorstellen? Of probeer je net als vroeger de eindverantwoordelijke manager via Google op te sporen? Nee, allemaal negatieve energie. Mijn ervaring is dat je dan maar zelf op zoek gaat naar een alternatief. Daarom ben je tenslotte ondernemer. Al snel verdwaal je in een doolhof van alternatieve financieringen en excessen. Door al die nieuwe geldbronnen en -verstrekkers is het overzicht snel kwijt. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Welke geldverstrekker wil wat over mij weten? Elke keer kun je het apart uitzoeken, maar dat kost tijd.

Daarom ben ik mijn droom gestart. Ondernemers helpen. Ik zet daarbij graag mijn netwerk, expertise en ondernemerschap in om ondernemers te helpen bij het vinden van de best passende bedrijfsfinanciering. Altijd op zoek naar dé win-win en beste oplossing. Heb je nog vragen? Neem contact op via quido@activfinance.nl of 06 128 759 88.

Jeroen Zaal

Met mijn bedrijf ActivLease ben ik al een aantal jaar aan de weg aan het timmeren. Voor wagenpark en mobiliteitsadvies kom ik regelmatig bij grote en middelgrote ondernemers.

De kosten voor het mobiel houden van je medewerkers worden vaak onderschat. We helpen deze ondernemers met raad en daad, om het wagenpark met vaste en flexibele contracten zo in te richten dat er een flexibele schil ontstaat waardoor er met het wagenpark geschoven kan worden. Omdat leasing ook een vorm van financiering is, gaat het gesprek meestal al snel in de richting van het huishoudboekje van de onderneming. Verlies en winst, werkkapitaal, debiteuren crediteuren, vastgoed, betalingen aan de fiscus. Hoe regel je dat allemaal? Vaak is de ondernemer specialist op zijn eigen vakgebied maar zeker niet altijd gespecialiseerd in de financiële inrichting van een onderneming. Hoe regel je een stabiele liquiditeit? Hoe financier je de groei van je onderneming, als de bank je rekeningcourant niet verder wil uitbreiden?

Het valt mij op dat - net als bij leasing en financiering van je wagenpark - je voor de financiering van je onderneming al snel in een onoverzichtelijk oerwoud van mogelijkheden en adviserende partijen terecht komt. Welke keuzes maak je dan? Met welke partijen ga je in zee? Wie zijn te vertrouwen en wie niet? Met ActivFinance haal je de partij in huis die niet tegenover je zit maar naast je zit. De partij die op basis van expertise, ervaring en een uitgebreid netwerk jou kan informeren over de te nemen beslissingen. Samen zetten we de mogelijkheden uiteen, waarbij we handelen in jouw belang en dat van de onderneming.

Door onze expertise kennen we de weg tussen de vele aanbieders van financiële producten in de breedste zin. Door ons netwerk en samenwerkingsovereenkomsten met verschillende partners openen we deuren die anders gesloten blijven. Samen werken we met jou naar een passende oplossing voor de uitdaging die bij jouw onderneming speelt. Of het nu gaat om werkkapitaal, financiering van je debiteuren, vastgoed financiering, equipment leasing, wagenparkbeheer & financiering. Een acuut probleem of strategische beslissingen aangaande je financiële uitdagingen. Wij staan voor je klaar! Heb je vragen? Neem contact met mij op: jeroen@activfinance.nl of 06 24 85 66 77.

Neem contact op

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creativiteit in het bedenken van oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering met goede tarieven voor jouw succes
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

  Whatsapp: 06 - 128 759 88
 Telefoon: 085 - 018 6000