Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Podcast ActivFinance en GrowthMatters: Hoe financier je de groei van je onderneming?

Op 5 oktober 2019
Podcast ActivFinance en GrowthMatters: Hoe financier je de groei van je onderneming?

Een bedrijfsfinanciering kan het duwtje in de rug zijn dat je nodig hebt om te groeien als starter. Maar hoe werkt dit precies? Hoe weet je welke financieringsvorm het beste bij je onderneming past en wie kan je daarbij op weg helpen? ActivFinance is specialist in bedrijfsfinancieringen en ging bij GrowthMatters in gesprek over dit thema. Luister je mee?

Groeien met een financiering

GrowthMatters is een maandelijks terugkerend groeiprogramma voor startende, innovatieve ondernemers in de Gooi en Vechtstreek. In deze aflevering is Quido namens ActivFinance te gast bij Bert Kok en Rick van Dijk van GrowthMatters. Zijn gaan in gesprek met Tim Stribos en Bas van der Meer van Moqod uit Bussum. Welke problemen komen zij als groeiende ondernemers tegen? Wat is er nodig om de volgende stap te zetten en hoe kun je daarbij geholpen worden?

Het hele interview met ActivFinance en Moqod is hieronder in zijn geheel te beluisteren:

Ambitie om te groeien? Zet met ActivFinance de volgende stap!

Hulp nodig bij het financieren van je onderneming? ActivFinance begeleidt en adviseert startende en groeiende ondernemers bij hun bedrijfsfinancieringen. Vaak ontbreekt de tijd om vanuit vogelperspectief naar je bedrijf te kijken en ben je vooral bezig met praktische zaken die je aandacht vragen. Bij ons ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contact op met ons, samen zetten we de volgende stap!

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000