Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Profiteren van digitalisering? Spot 035 in Hilversum helpt mkb’ers op weg

Op 3 december 2020
Profiteren van digitalisering? Spot 035 in Hilversum helpt mkb’ers op weg

Voor veel mkb bedrijven is het een grote stap om de kansen van digitalisering volledig te benutten. Het vraagt simpelweg vaak te veel tijd, kennis en geld. Daarom is op initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat het programma ‘Versnelling digitalisering mkb’ gestart. Ook in de regio Gooi & Vechtstreek is er zo’n platform gestart, genaamd Spot 035. Als financiële sidekick van veel ondernemers is ActivFinance hierbij betrokken. Wil jij dat jouw onderneming de sprong naar digitale wereld in maakt? Wij financieren al jouw digitale investeringen!

Spot 035 begeleid ondernemers van strategie tot financiering

Dure ICT-specialisten inschakelen of het eigen personeel bijscholen is vaak geen optie voor mkb’ers. Spot 035 wordt daarom een laagdrempelig platform dat mkb’ers helpt hun digitale strategie vorm te geven. Dit platform kan ondernemers begeleiden in het opstellen van een digitaliseringsstrategie en het realiseren én financieren daarvan. Misschien wil je wel meer halen uit online sales of de vraag naar producten kunnen inschatten? Digitalisering kan een hoop opleveren als het goed wordt ingezet.

Zowel digitaal bereikbaar als op een inspirerende locatie

Op welke manieren kun je daar als ondernemer dan terecht? Ondernemers uit de regio kunnen straks via een online portaal aankloppen bij Spot 035. Daarnaast is er een fysieke ontmoetingsplek op het Media Park in Hilversum. Hier krijgen ondernemers toegang tot specialisten, adviseurs, andere ondernemers, maar ook mbo- en hbo-studenten. Studenten en ondernemers kunnen op deze manier van elkaar profiteren. In een video licht Quido Schaafsma toe wat het nieuwe project behelst.

ActivFinance zorgt voor de juiste financiering

Hoe langer ondernemingen wachten met het wagen van de sprong, hoe uitdagender die sprong wordt. Want de kloof wordt alleen maar groter. En dan hebben wij het niet alleen over de kloof tussen jouw organisatie en de digitale wereld, maar ook die tussen jouw belevingswereld en die van de klant, tussen jouw onderscheidende waarden en die van de concurrent, tussen jouw IT en de technologische mogelijkheden. Om een investering in digitalisering te bekostigen, moet een onderneming op zoek naar financiering. Omdat het vaak een immateriële investering betreft, kan bijvoorbeeld de nieuwe CRM tool niet als onderpand worden aangeboden. Laat je niet door te weinig zekerheden tegenhouden. ActivFinance kan je helpen met een passende financiering. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000