Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Team ActivFinance groeit!

Op 4 januari 2021
Team ActivFinance groeit!

Met ingang van 1 januari komt Krijn ons ondernemende team versterken. Al sinds jaren is hij een bekend gezicht in de zakelijke financieringsmarkt van het Gooi-Vecht & Eemland. Zijn financiële roots liggen bij de ING Bank. Hier heeft hij 12 jaar ervaring opgebouwd als bankier in de particuliere en zakelijke markt. Krijn stelt zich hieronder graag aan jou voor. Wil je hem succes wensen? Dat mag!

E-mail: krijn@activfinance.nl
Telefoon: (06) 20 93 57 27

"Mijn doel is om mensen verder te helpen"

Ik ben Krijn. Ook ik ben Activ! Zowel privé als zakelijk sta ik bekend als een enthousiast persoon die altijd in is voor een gezellig gesprek en wanneer nodig een scherpe en kritische dialoog over hetgeen er toe doet. Ik krijg ontzettend veel energie van het helpen van mensen door het inzetten van mijn ervaring, kennis en netwerk. Mijn doel is altijd om mensen verder te helpen en vooral blij te maken. Ook in mijn vrije tijd probeer ik dit te doen als voorzitter van onze Oranjevereniging. Daarnaast ben ik betrokken bij onze voetbalvereniging FC Lienden, RopaRun team de Betuwe Runners en als penningmeester in de ouderraad op de school van mijn kinderen. Zakelijk probeer ik MKB-ondernemers verder te helpen met hun financiële vraagstukken.

En dat is geen overbodige luxe, want in de afgelopen jaren heb ik de wereld van banken veel zien veranderen. Het draait steeds meer om digitalisering en standaardisatie. Financieringsaanvragen worden automatisch beoordeeld waarbij de ondernemer zelf verantwoordelijk is voor de aanvraag van zijn financiering. Het begon met kleinere kredieten maar de grens wordt steeds hoger. En dat betekent dat de persoonlijke advieskracht van de bank steeds minder wordt. Het spijtige van deze ontwikkeling is dat er ondernemers zijn met een goed plan die niet worden geholpen. Ze lopen vast in het (aanvraag)proces voordat zij überhaupt vol trots over hun plan kunnen vertellen.

Team ActivFinance groeit!

Het voordeel van een zakelijke intermediair

Dat is nu het mooie bij ActivFinance: wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan één merk, partij, bank of proces. We hebben oog voor jouw verhaal en als het plan of investering goed en betaalbaar is, dan hebben we ook een oplossing. Dus wij verkopen geen “nee”!

Hoe weet je eigenlijk of het geadviseerde product wel het beste product is voor jou en je onderneming? Een onafhankelijk adviseur kijkt echt naar je persoonlijke en zakelijke situatie en zoekt daar een passende en verantwoorde financiering bij. Een zakelijke intermediair heeft bovendien een veel groter assortiment aan financieringsoplossingen om uit te kiezen: die van een heel scala aan banken en andere aanbieders. En dat kan veel voordeel opleveren, zoals de beste rente en de beste voorwaarden.

Wat ik vooral belangrijk vind is dat we vanuit de klant blijven denken. Het gaat niet meer om het product maar om de service en de dienst die je levert, waarbij je waarde toevoegt aan de klant. Het doel moet zijn om mensen te begeleiden op het financiële vlak zodat zij kunnen blijven ondernemen. En hierbij geldt: communication is key. Wat mij betreft hoef je niet een dag of zelfs langer te wachten op een reactie. Gewoon pragmatisch handelen en er voor elkaar zijn op de momenten die er toe doen!

ActivFinance: jouw persoonlijke adviseur voor alle bedrijfsfinancieringen

Wij zijn financiële experts, zodat jij dat niet hoeft te zijn. We spreken heldere en klare taal: wij houden het eenvoudig en makkelijk te begrijpen zodat jij de beste beslissingen voor je bedrijf kan nemen. Wij werken uitsluitend met de beste partners. Zo kunnen wij garanderen dat je altijd een betrouwbaar voorstel krijgt. En we deinzen er niet voor terug om ongevraagd advies te geven als dit een meerwaarde voor je onderneming oplevert. Eén persoonlijk adviseur voor alle geldverstrekkers. Ook na het verkrijgen van de financiering. Zo heb jij de ruimte om te ondernemen, terwijl wij de financiering regelen.

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000