Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

My ActivFleet: software voor wagenparkbeheerders

Geen spreadsheets, maar gestroomlijnd beheer

Waarom zou u genoegen nemen met een tijdrovend en foutgevoelig wagenparkbeheersysteem, terwijl u met My ActivFleet kunt profiteren van talloze voordelen? Stap over op My ActivFleet en ervaar de voordelen van een efficiënt, geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk systeem.

Wat is My ActivFleet?

My ActivFleet stelt u in staat om snel en eenvoudig alles met betrekking tot uw leaseauto's en wagenpark online te regelen. Of het nu gaat om het bijhouden van kilometerstanden, het plannen van een bandenwissel, of het bieden van directe hulp wanneer een medewerker pech heeft onderweg, My ActivFleet is uw persoonlijke omgeving waar u alle informatie vindt en zaken rondom uw leaseauto's kunt regelen. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het beheren en inzichtelijk maken van uw wagenpark, met advies over kostenbesparingen en inzicht in de TCO.

Het bestellen van leaseauto's was ooit eenvoudig, maar tegenwoordig is het een complexe taak. Welke auto heeft u nodig? Kiest u voor hybride, of juist volledig elektrisch? Is uw bedrijf afhankelijk van een duurzaam wagenpark voor tenders? En heeft u de juiste laadpalen geplaatst? Kunnen uw medewerkers ook thuis laden? Al deze vragen kunnen wij voor u beantwoorden.

Het beheren van uw wagenpark wordt aanzienlijk eenvoudiger met My ActivFleet, een nieuw platform waarmee u altijd en overal online uw zaken regelt en tijd bespaart. Alle zakelijke leaseauto's, zowel personenauto's als bedrijfswagens, overzichtelijk weergegeven. Loopt het contract niet via ActivLease? Geen probleem! Ook auto's van andere leasemaatschappijen en zelfs uw eigen auto's kunt u uploaden en online beheren.

Uw wagenpark in My ActivFleet

  • Contracten aanpassen
  • Bestuurders wijzigen
  • Persoonsgegevens bekijken
  • Nieuwe auto’s uploaden
  • Exploitatiekosten bekijken
  • Datakoppelingen voor dealers

My ActivFleet apparaten

Wat kost My ActivFleet?

Wilt u profiteren van onze geavanceerde wagenparkbeheertool? Dat is nu mogelijk vanaf slechts 1 lopend contract en wordt in de basis kosteloos aangeboden aan klanten van ActivLease! Met ons standaardpakket verkrijgt u helder inzicht in uw wagenpark en de jaarlijkse uitgaven. Dit omvat de totale kosten voor het lopende jaar, de kosten tot op heden en de verwachte kosten voor het komende jaar.

Naast ons standaardpakket bieden we uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van diverse modules. Hieronder vallen onder andere een brandstofverbruikmodule, een medewerkersmodule en een financiële module. Wij staan klaar om u te assisteren bij het kiezen van het pakket dat het beste aansluit bij uw specifieke behoeften. Op deze manier kunt u moeiteloos en efficiënt uw wagenpark beheren. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies!

Onze pakketten:

My ActivFleet

Vragen over My ActivFleet? Laat het ons weten!

Meer weten over My ActivFleet en wat ActivLease voor u kan betekenen? Bel of mail met een van onze wagenparkspecialisten, zij helpen u graag verder. Geheel vrijblijvend!

NEEM CONTACT OP!