Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Toekomstgericht advies voor accountants - er zijn meer financieringsopties dan je denkt!

De financieringswereld verandert razendsnel. De winnaars van vandaag kunnen de verliezers van morgen zijn. Daarom is het zo belangrijk om met een financiering meteen raak te schieten. Als accountant wil je uiteraard het beste voor de klant maar maakt het huidige financieringslandschap het lastig om gepast advies te geven. Heeft jouw klant een financieringsvraagstuk maar heb je geen idee wat je hiermee aan moet? Dan biedt ActivFinance de oplossing.

Specialist in bedrijfsfinancieringen

Accountants laten nog kansen liggen als het gaat om bedrijfsfinancieringen voor ondernemers. Door onze krachten te bundelen kunnen we de ondernemer optimaal ontzorgen bij het vinden van een passende financiering en haal je het maximale uit de relatie met je klant. Dat doen we door onze specifieke kennis, netwerk en ervaring te delen en samen met jou (en de klant) om tafel te gaan. Samen werken we naar een passende oplossing voor de uitdaging die bij jouw klant speelt. Of het nu gaat om werkkapitaal, een crowdfunding project, een vroegefasefinanciering, aankoop van vastgoed, equipment lease of een simpele leaseauto, wij denken overal in mee.

Aanspreekpunt

ActivFinance gelooft in jouw kracht als eerste aanspreekpunt ActivFinance is jouw persoonlijke financieringsdesk– de financiële huisarts - van de ondernemer. Je kent de klant en de onderneming immers het beste. Daarom trekken wij bij voorkeur altijd samen met jou op en gaan we eventueel gezamenlijk met de klant in gesprek. Dat is efficiënt en voorkomt een hoop kopzorgen. Tussentijds voorzien we je van updates om te zorgen dat de ondernemer zo goed mogelijk begeleid wordt. Je hoeft je dus niet druk te maken over het geven van correct advies en kunt de focus richten op het versterken van de klantrelatie.

Onze dienstverlening

  • Laat ons meedenken over de haalbaarheid van het businessplan
  • Spar met ons over het te volgen plan van aanpak
  • Zet ons netwerk in op zoek naar de juiste financier
  • Laat ons de aanbiedingen vergelijken of onderhandelen

Over ActivFinance

ActivFinance is intermediair in bedrijfsfinancieringen. Onze adviseurs hebben samen 45 jaar knowhow binnen de financiële dienstverlening. En dankzij ons netwerk openen we deuren die anders gesloten blijven. Deze middelen zetten we graag in om ondernemers te helpen aan de ideale bedrijfsfinanciering in de gemeenten Blaricum-Eemnes-Laren, Huizen, Gooise Meren, Hilversum, Wijdemeren, Stichtse Vecht, Soest, Baarn, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Almere, Zeewolde, Lelystad, Dronten en en elders in de regio.

Want waar de bank stopt, gaat ActivFinance verder. Wij praten zowel de taal van de ondernemer als van de financiers. We beschikken over meer dan 85 financieringsbronnen, waaronder een breed pallet aan alternatieven. Hierdoor vinden wij altijd de juiste ingang en weten wij hoe de financieringsaanvraag aangeleverd moet worden voor de beste slagingskans.

Wil je samenwerken met ActivFinance?

Op zoek naar de best mogelijke financiering voor je klant? En wil je meer weten over een samenwerking met ActivFinance? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. We vertellen graag wat we voor je kunnen betekenen!

ActivFinance
De Huchtstraat 43
​1327 EC Almere

Huizermaatweg 610 BG
1276 LN Huizen

085 - 018 6000
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw vraag / opmerking
Privacyverklaring
Versturen
Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering voor jouw klant
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000