Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Heeft u inzicht in de kosten van uw wagenpark?

Misschien kunt u meer besparen dan u denkt. Passen de contracten nog bij de behoeften van uw medewerkers? Rijden ze meer of juist minder kilometers dan u denkt? Heeft u al nagedacht over schade, pechgevallen en vervangend vervoer? ActivLease biedt gedetailleerd inzicht en onafhankelijk advies voor het optimaliseren van uw wagenpark, zodat het perfect aansluit op de behoeften van uw bedrijf en medewerkers. Wij helpen u om uw wagenpark te optimaliseren, zodat het perfect aansluit op de behoeften van uw bedrijf en uw medewerkers!

Maak uw wagenpark inzichtelijk

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om alles met betrekking tot uw leaseauto en wagenpark online te regelen? Met My ActivFleet is het beheren van uw voertuig en wagenpark nog nooit zo eenvoudig geweest. Of het nu gaat om het bijhouden van de kilometerstand, het plannen van een bandenwissel, of het krijgen van directe hulp bij pech onderweg - My ActivFleet biedt de oplossing.

My ActivFleet

Het gemak van My ActivFleet

  • Alle gegevens over uw leaseauto en contract
  • Pechhulp voor onderweg
  • Schade melden
  • Serviceafspraak plannen
  • & nog veel meer!

Meer weten over My ActivFleet? En benieuwd wat ActivLease voor u kan betekenen? We helpen u graag verder!

NEEM CONTACT OP

Kosten wagenparkbeheer

Hoe brengt u uw wagenparkkosten omlaag?

Het managen van uw bedrijfswagenpark is een behoorlijke hap uit het budget van uw onderneming. Om de financiën gezond te houden, is het essentieel om grip te krijgen op die uitgaven. Er zijn verschillende manieren om de kosten van uw wagenpark omlaag te brengen en tegelijkertijd uw bedrijfsresultaat te boosten. Ontdek hier hoe we u kunnen helpen besparen en uw zakelijke mobiliteit een flinke upgrade geven!

Kies voor zuinige auto's

Het kiezen van zuinige auto's is een slimme zet om de kosten te drukken. Niet alleen zorgen voertuigen met een laag brandstofverbruik voor minder tankkosten, maar leveren ze ook aanzienlijke besparingen op de lange termijn op. Als u nieuwe leaseauto's uitzoekt, is het handig om aandacht te besteden aan het energielabel en het brandstofverbruik.

Gebruik een normcalculatie

Een normcalculatie is in feite een slimme rekensom. Hierbij kijkt u naar de verwachte kosten van het wagenpark, rekening houdend met factoren zoals gereden kilometers, brandstofprijzen en onderhoudskosten. Het is een handige manier om een goed beeld te krijgen van de kostenstructuur en stelt u in staat om op tijd aanpassingen te doen zodat alles efficiënt blijft draaien.

Optimaliseer uw autoregeling

Het goed doorlichten en aanpassen van uw autoregeling kan echt flink wat kosten schelen. Door heldere afspraken te maken over het gebruik van leaseauto's buiten werktijd of door te kiezen voor een wat minder uitgebreide leasecategorie, kunt u de kosten aardig optimaliseren.

Efficiënt wagenparkbeheer

Een strak georganiseerd wagenparkbeheer is de sleutel tot kostenefficiëntie. Regelmatig onderhoud is cruciaal om onverwachte reparatiekosten te beperken. Door het brandstofverbruik goed in de gaten te houden en de rijstijl van bestuurders te analyseren, kunt u ook bijdragen aan een effectieve kostenbeheersing.

Overweeg uitbesteding van uw wagenparkbeheer

Het overlaten van uw wagenparkbeheer aan ActivLease kan op de langere termijn flinke kostenbesparingen opleveren. Met onze benodigde kennis en toewijding kunnen we het beheer optimaliseren. Denk aan slimme zaken als het centraliseren van leaseauto-inkopen en strategische toewijzing van voertuigen binnen uw organisatie. Bij ActivLease hebben we de knowhow én tijd om dit voor u te regelen.

NEEM CONTACT OP