Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Over ons

Starten met 45 jaar expertise in finance, leasing, sales en aftersales. Dat is precies wat ActivFinance als intermediair in bedrijfsfinancieringen doet. Onze ervaring maakt dat wij een groot aanpasbaar vermogen hebben, snel kunnen schakelen en exact weten waar we jouw financiering het beste binnen ons netwerk kunnen regelen. In samenwerking met banken realiseren wij bedrijfsfinancieringen. Maar waar de bank stopt, gaat ActivFinance verder. We beschikken over meer dan 85 financieringsbronnen, waaronder een breed pallet aan alternatieven. Ben je op zoek naar een deskundige partner die jouw bedrijfsfinanciering realiseert? Of iemand die eens vrijblijvend inventariseert wat de mogelijkheden zijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij zijn er voor jou

Wij zijn er voor de kleine en middelgrote ondernemingen. Wij doen er alles aan om vakjargon te vermijden, onze processen eenvoudiger te maken en de MKB’er van een snelle en eerlijke beslissing te voorzien. Meer dan 99 procent van alle bedrijven in Nederland behoort tot het mkb. Hét mkb bestaat niet, maar is een groep van uiteenlopende soorten bedrijven. Een grote, diverse en belangrijke groep welke het soms moeilijk heeft met het verkrijgen van een passende financiering. ActivFinance brengt hier verandering in door ondernemers snelle toegang tot financiering te bieden. Wij staan aan de kant van de ondernemer. Wij zijn er voor jou. Wij zijn een gepassioneerde intermediair in bedrijfsfinancieringen, zelfstandig ondernemer, net als jij. Voor een zeer brede doelgroep nemen wij het regelen van de best passende financiering uit handen.

Onze ambitie

Het is onze ambitie om dé intermediair in bedrijfsfinancieringen te worden die bij iedere zelfstandige en mkb-er bekend staat als de tussenpersoon die het onderscheid maakt en daadwerkelijk vertaalt naar een aantoonbaar voordeel. Eén persoonlijk adviseur voor alle geldverstrekkers. Ook na het verkrijgen van de financiering. Zo heb jij de ruimte om te ondernemen, terwijl wij de financiering regelen.

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000