Direct contact? Bel: 085 018 6000
score9.8 / 10

Mobiliteit

Heeft je bedrijf een nieuwe vorm van mobiliteit nodig? ActivFinance biedt oplossingen in het betaalbaar leasen van (elektrische) auto's, bedrijfswagens, bestelbussen en andere soorten voertuigen. Onze specialisten nemen voor jou het regelen van deze mobiliteit uit handen. Voor die ene occasion, een heel wagenpark of alles daartussenin. Voor korte tijd of op de lange termijn. Met transparante voorwaarden en flexibele acceptatie. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan en laat je ontzorgen!

Offerte aanvragenContact opnemen

Mobiliteit

Tesla Model 3

Tesla is pionier in elektrisch rijden en maakt het nu ook bereikbaar voor de gewone ondernemer. De Tesla Model 3 is het nieuwste en kleinste model van Tesla. Hiermee kunt u het exclusieve, comfortabele rijgemak van een Tesla beleven tegen een betaalbaar leasetarief. De gemiddelde bijtelling van slechts 7% maakt emissievrij rijden in de Tesla Model 3 zakelijk bijzonder interessant. ActivFinance berekent voor u een maatwerk offerte voor elke gewenste kleur en uitvoering van de Model 3. Neem contact op met de mogelijkheden of vraag meteen een offerte aan.

Offerte aanvragen

Tesla Model 3 leasen

Hyundai KONA Electric

De Hyundai KONA Electric is één van de populairste EV's van Nederland. De Koreaanse auto combineert alle voordelen van een SUV, zoals een comfortabele zitpositie en hogere bodemvrijheid, met een volledig elektrische aandrijving. Dat is niet alleen beter voor het milieu, het is ook kostenbesparend voor uw onderneming dankzij de lage brandstofkosten en gunstige 4 procent bijtelling. Tel daarbij de rijke standaarduitrusting en ruime actieradius bij op en het is duidelijk: de KONA Electric is bij uitstek de EV voor zakelijke rijders.

Offerte aanvragen

Hyundai KONA Electric leasen

Volvo XC40

De Volvo XC40 is een schot in de roos. Een compacte SUV met een unieke uitstraling en alle luxe die u van een Volvo mag verwachten. De XC40 werd bekroond tot leaseauto van het jaar en is bovendien één van de veiligste modellen die het Zweedse automerk ooit heeft gemaakt. Hij laat u genieten van moderne infotainment, assisteert u bij lastige rijmanouvres en overtreft uw verwachtingen met krachtige aandrijflijnen. Het maakt de Volvo XC40 ideaal voor al uw zakelijke ritten, maar ook als gezinsauto.

Offerte aanvragen

Volvo XC40 leasen

BMW 3-serie

De BMW 3-serie is dit jaar volledig vernieuwd. In deze Duitse sportsedan is luxe de standaard en zijn de indrukwekkende rijeigenschappen bij elke bocht weer voelbaar. Niet voor niets was zijn voorganger favoriet onder zakelijke rijders. Belangrijke factor daarin was ook de plug-in hybride aandrijving, die u ditmaal tot 60 kilometer puur elektrisch laat rijden en een extra zuinig verbruik mogelijk maakt. Reden te meer om voor de BMW 3-serie te kiezen als uw volgende leaseauto.

Offerte aanvragen

BMW 3-serie leasen

Ondernemers krediet
Vastgoed financieren
Equipment leasing
Mobiliteit
Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creativiteit in het bedenken van oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering met goede tarieven voor jouw succes
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

  Whatsapp: 06 - 128 759 88
 Telefoon: 085 - 018 6000