Direct contact? Bel: 085 018 6000
score9.8 / 10
 
Omdat een goede bedrijfsfinanciering het verschil maakt
Bedrijfsfinancieringen en financieringsadvies voor ondernemers

Disclaimer

Door deze site te bezoeken verklaar je akkoord te gaan met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Een bezoek aan de website kan tot gevolg hebben dat persoonsgegevens worden opgeslagen. In de privacyverklaring van ActivFinance staat vermeld hoe met deze gegevens wordt omgegaan.

Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. ActivFinance kan echter op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, hetzij direct/hetzij indirect, of gevolgschade van welke aard dan ook, welke voortvloeit uit of verband houdt met de inhoud en het gebruik van deze website.

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de op deze website genoemde informatie. ActivFinance is nimmer aansprakelijk voor vermeldingen van buitenstaanders op de openbaren/gesponsorde delen van deze website. ActivFinance houdt zich dan ook het recht voor vermeldingen van buitenstaanders te verwijderen en/of niet te plaatsen op deze website. Links naar externe websites zijn alleen bedoeld voor aanvullende informatie. ActivFinance is nimmer aansprakelijk voor de inhoud c.q. het privacybeleid van externe websites.

Copyright

Voor alles wat op deze website is vermeld, rusten de rechten bij ActivFinance, mits deze rechten niet berusten bij derden, die informatie beschikbaar hebben gesteld op de website van ActivFinance. ActivFinance is eigenaar van deze website. Indien u niet vooraf schriftelijk toestemming heeft gevraagd aan ActivFinance, is het u verboden om (gedeeltes van) deze website op te slaan (in een gegevensbestand), aan te passen, te vermenigvuldigen of te publiceren, op welke wijze dan ook.

© ActivFinance. Alle rechten voorbehouden

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creativiteit in het bedenken van oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering met goede tarieven voor jouw succes
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

  Whatsapp: 06 - 128 759 88
 Telefoon: 085 - 018 6000