Direct contact? Bel: 085 018 6000
score9.8 / 10

Wagenparkbeheer

Kosten efficiënt wagenparkbeheer kan de springplank zijn die jouw bedrijf verder helpt groeien. Maar wellicht heb je hier geen tijd voor en laat je het liever uitbesteden. Daarom neemt ActivFinance het regelen van je wagenpark uit handen, zodat je meer tijd en financiën bespaart om je bedrijf te runnen. Met flexibele en transparante voorwaarden, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Wij kennen de mogelijkheden en laten ons netwerk samenwerken om het wagenpark zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek zelf de voordelen!

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen

Minder zorgen, meer tijd om te ondernemen

Laat je je wagenparkbeheer beheren via ActivFinance? Dan heb je minder zorgen en meer tijd om te ondernemen. We begrijpen wat er past bij jouw bedrijf en helpen je zo bij het maken van de volgende stap. De basis begint immers met een efficiënt wagenparkbeheer:

  • Kostenbesparend
  • Betere controle
  • Inzicht in kansen
  • Eenvoudig herstructureren

Elektrificeren

De opkomst van elektrisch rijden biedt een mooie gelegenheid om je wagenpark te elektrificeren. De elektrische auto is beter voor het milieu, goedkoper in onderhoud en een ideaal visitekaartje voor je bedrijf. Met de toename in uitstootrestricties is het belangrijk om inzicht te krijgen hoe uw bedrijf zo zuinig en milieuvriendelijk mogelijk ingezet kan worden. We helpen je bij het kiezen van de juiste auto's en het maken van de elektrische omslag.

Elektrisch rijden

Sale & Lease Back

Heb je meerdere auto's rijden en wil je de kosten beperken? Dan is een Sale & Lease Back constructie misschien iets voor jou. Verkoop je auto's aan de leasemaatschappij en huur ze vervolgens direct weer terug via een leasecontract. Dit levert je meteen extra werkkapitaal op en meer ruimte op de bedrijfsbalans. Ook komt een Sale & Lease Back goed van pas bij het inzichtelijk krijgen van de total cost of ownership (TCO) van jouw vloot.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creativiteit in het bedenken van oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering met goede tarieven voor jouw succes
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

  Whatsapp: 06 - 128 759 88
 Telefoon: 085 - 018 6000