Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Hoe ActivFinance werkt

ActivFinance werkt snel met transparante voorwaarden. Je weet waar je aan toe bent en mag een hoogwaardige dienstverlening verwachten bij zowel de financieringsofferte als de afhandeling. Van onverwachte, bijkomende kosten achteraf is geen sprake.

Waar kun je op rekenen?

 • Jouw aanvraag is verantwoord en goed onderbouwd
 • De geldverstrekkers ontvangen exact de juiste informatie
 • Je verkrijgt de meest optimale mix en hoogte van financiering
 • Je kent precies de voorwaarden
 • Snel beschikking over de benodigde bedrijfsfinanciering
 • Je besteedt alles uit en houdt toch continu grip op het proces
 • Je weet waarvoor je ons betaalt
 • Je bent verzekerd van onze betrokkenheid en onafhankelijkheid

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Quickscan

 • Ontvang een overzicht van jouw opties
 • Persoonlijk contact
 • Kies de beste passende financiering
 • Relatiebeheer en nazorg

Maar denk ook aan:

 • APK voor geldleningen

Is je huidige lening nog rendabel of is de huidige financieringsstructuur nog optimaal? Wat een jaar geleden nog voldeed, kan nu inmiddels minder voordelig zijn. Sluiten alle voorwaarden en bepalingen nog aan? Een lagere rente bij een rentevervalmoment hoeft niet het meest scherpe aanbod te zijn. Met een kredietcheck kunnen we zien of je nog steeds de beste deal hebt.

Wat doen wij voor jou?

Ons vertrekpunt is een persoonlijke kennismaking. We bespreken o.a. de bedrijfssituatie, het doel van de bedrijfsfinanciering en jouw wensen. Na afloop van dit vrijblijvende gesprek weet jij precies hoe jouw aanvraag gaat verlopen en is deze op maat gemaakt voor jouw situatie. Er volgt een prijsopgave. Deze wordt aan jou overhandigd tezamen met deze ter akkoord te tekenen opdrachtbevestiging.

Afhankelijk van de opdrachtbevestiging maakt ActivFinance een financieringsplan. Je krijgt vaak maar één kans om een tweede indruk te maken. Het is daarom cruciaal dat wij de aanvraag in één keer goed presenteren. Het is belangrijk dat we een goed en volledig beeld geven van jouw plannen. En dat de aanvraag voldoet aan de gestelde eisen en dat deze volledig is. Op basis hiervan wordt jouw aanvraag door ons beoordeeld op haalbaarheid. Hoe meer achtergrondinformatie jij ons geeft, hoe professioneler dit overkomt. Zo wordt de kans op de gewenste bedrijfsfinanciering vergroot.

Aanvragen offerte(s) bij één of meer geldverstrekkers.

Het loont om goed te vergelijken en offertes op te vragen bij verschillende financiers. Samen maken we de keuze bij welke geldverstrekkers we de aanvraag gaan indienen. Er is altijd het beste aanbod voor jou. Om jou de beste oplossingen te kunnen bieden, werken wij samen met een groot aantal partijen en financiële instellingen. Voor het invullen van jouw bedrijfsfinanciering werken wij met de bekende grootbanken aangevuld met gespecialiseerde financiers. Als de aanvraag wordt beoordeeld, moeten wij mogelijk het plan verdedigen. Dit is afhankelijk per geldverstrekker en uiteraard de hoogte van de gewenste bedrijfsfinanciering. Het financieringsgesprek is bij een aantal geldverstrekkers het moment van de waarheid.
De geldverstrekker heeft onze aanvraag bekeken en is benieuwd naar de rest van het ondernemersverhaal. In het gesprek wordt getoetst of het financieringsplan goed in elkaar steekt. Het spreekt voor zich dat, indien jij dat natuurlijk ook wenst, wij jou in dit financieringsgesprek ondersteunen. Wij kunnen op een aantal onderdelen ook het woord voor jou doen.

Als wij goed ons best hebben gedaan, dan betekent dat we uit meerdere mogelijkheden kunnen kiezen. We gaan de offertes vergelijken, want de ene bedrijfsfinanciering is de andere niet. Samen kiezen we de meest optimale deal die het best past bij jouw ambitie en mogelijkheden.

Verzorgen van contact met de betrokken geldverstrekkers, ten einde te komen tot een definitief akkoord over het af te sluiten financiering. We zijn pas tevreden wanneer jij de bedrijfsfinanciering daadwerkelijk hebt ontvangen en kunt gebruiken voor jouw onderneming. Naast controle op de correcte afhandeling door de bank of andere geldverstrekker bepalen we samen de belangrijke meetmomenten voor de komend periode. Dit omdat het in ieders belang is dat de bedrijfsfinanciering altijd goed blijft aansluiten. Een goede financieringsmix houdt jouw bedrijf wendbaar, zodat jij ook in de toekomst kansen kunt grijpen. Want de wereld staat niet stil. Daarom blijven we jou ook gedurende de looptijd van een bedrijfsfinanciering altijd met raad en daad bijstaan.

Waarom ActivFinance?
 • Persoonlijk contact
 • Snel en gemakkelijk
 • Creatief in oplossingen
 • Het beste netwerk
 • De ideale financiering
 • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000