Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Tesla maakt van jouw auto een mobiel kantoor met vergaderfunctie

Op 12 juni 2020
Tesla maakt van jouw auto een mobiel kantoor met vergaderfunctie

Binnenkort hoef je niet meer saai vanuit je huis via Skype, Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts te communiceren. In de nabije toekomst wordt dit mogelijk vanuit een Tesla! Elon Musk heeft aangegeven dat hij bezig is met een functie om in de auto te kunnen videobellen en vergaderen met klanten of collega’s. De elektrische auto wordt een mobiele kantoorruimte.

Een simpele update is genoeg

Een Tesla is een populaire leaseauto onder mkb’ers. Dit komt mede door de aantrekkelijke acht procent bijtelling op elektrische auto’s. Een van de unieke eigenschappen van een Tesla is dat er achteraf functies kunnen worden toegevoegd via over-the-air software updates, waardoor ze steeds beter worden. Door de auto’s geschikt te maken voor videobellen verandert Tesla duizenden auto’s in een mobiel kantoor. De hardware is al aanwezig; boven de binnenspiegel zit namelijk een camera ingebouwd, die nu nog niet wordt gebruikt. Om dit te kunnen hoef je straks dus niets extra’s te doen!

De Tesla wordt langzamerhand een mobiel kantoor

De auto is een perfecte flexplek

Voor de moderne ondernemer is een flexibele werkplek essentieel. En flexibeler dan een videovergadering houden in je (lease)auto wordt het volgens ons niet. Ideaal zou je dit bijvoorbeeld kunnen inplannen tijdens een laadsessie. Infotainment speelt bij Tesla altijd al een grote rol. Het verder erg minimalistische interieur wordt gedomineerd door het opvallende en gigantische touchscreen. Dit is meteen ook het enige instrument wat wordt gebruikt om de auto te bedienen.

ActivFinance is overal te bereiken

Hoe versterk jij jouw bedrijfsweerstand in economisch uitdagende tijden? Het is niet meer survival of the fittest, maar degenen die zich het best weten aan te passen die zullen overleven. Dus laten we de krachten bundelen en elkaar vooruit helpen. We laten niemand achter, samen staan we sterk!

Heb je als ondernemer financieel advies of ondersteuning nodig? ActivFinance denkt graag met je mee, op gepaste afstand en wie weet in de nabije toekomst ook via videobellen vanuit de Tesla. Heb je zelf interesse in zo’n moderne Tesla? ActivFinance is ook jouw lease intermediair. Vraag nu snel en eenvoudig een leaseofferte aan.

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000