Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Gestart omdat het beter kan

Op 22 maart 2019
Gestart omdat het beter kan

We zijn gestart met ActivFinance om ondernemers te ondersteunen. Wij zetten daarbij graag ons netwerk, expertise en ondernemerschap in om ondernemers te helpen bij het vinden van de best passende bedrijfsfinanciering. Door onze expertise kennen we de weg tussen de vele aanbieders van financiële producten in de breedste zin. Door ons netwerk en samenwerkingsovereenkomsten met verschillende partners openen we deuren die anders gesloten blijven. Samen werken we met ondernemers naar een passende oplossing voor de uitdaging die bij jouw onderneming speelt. Of het nu gaat om werkkapitaal, crowdfunding, financiering van je debiteuren, vastgoed financiering, equipment leasing, wagenparkbeheer & financiering. Een acuut probleem of strategische beslissingen aangaande je financiële uitdagingen. Wij staan voor je klaar!

Bedrijfsfinanciering

Het is voor het midden en kleinbedrijf een hele toer om aan geld te komen. Vaak is de bank het goedkoopst en meest bekend, maar kan of wil deze niet altijd een bedrijfsfinanciering verstrekken. En wat dan? Geef je de schuld aan weer de zoveelste nieuwe relatiemanager die zich komt voorstellen? Of heb je helemaal geen vast aanspreekpunt meer en ben je aangewezen op het callcenter en online?

Onze ervaring is dat je dan maar zelf op zoek gaat naar een alternatief. Daarom ben je tenslotte ondernemer. Al snel verdwaal je in een doolhof van alternatieve financieringen. En door al die nieuwe geldbronnen en -verstrekkers verlies je snel het overzicht. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Wat willen de verschillende geldverstrekkers over mij weten? Elke keer kun je het apart uitzoeken, maar dat kost tijd.

Alle oplossingen onder één dak

Het liefst wil je 100% gefocust zijn op jouw business. Overige zaken moeten goed geregeld zijn en vooral niet afleiden van het ondernemen. De juiste bedrijfsfinanciering maakt dit mogelijk. ActivFinance wil ervoor zorgen dat je succesvol en zorgeloos kunt ondernemen met passende oplossingen voor jouw onderneming.

Financieringsadvies

Vraag jij je af of je dat bedrijfspand of die machine kunt financieren? Heb je groeikapitaal nodig om de volgende stap te kunnen zetten? Ben je benieuwd of je de aflossingsdruk kunt verlagen? Of dat jouw tarieven en voorwaarden scherper kunnen? Of wil je voor de aanschaf van een personen- of bedrijfsauto een scherpe (fullservice) lease offerte? Wij zijn graag jouw eerste aanspreekpunt voor alle vraagstukken met betrekking tot jouw bedrijfsfinancieringen.

Het team van ActivFinance

Onze succesvolle aanpak

Om te komen tot de meest passende bedrijfsfinanciering voor jouw onderneming starten we met een kennismakingsgesprek om je te leren kennen en de financieringsbehoefte scherp te krijgen. Van daaruit gaan we aan de slag om de bedrijfsfinanciering te realiseren. Wij brengen jouw situatie en jouw financieringsmogelijkheden in beeld die verder gaan dan alleen de bancaire oplossingen. Vervolgens regelen wij de beste financieringsconstructie waarbij we voor je bemiddelen in producten van een groot aantal aanbieders.

Vooraf maken wij met jou een afspraak over de wijze waarop je onze dienstverlening betaalt. Onze vergoeding is merendeels op basis van een start- en succesfee, maar kan ook op basis van een urendeclaratie of een vaste prijs. Zo weet je vooraf altijd welk bedrag je kwijt bent voor onze dienstverlening.

Ervaring in investeringsbeslissingen

Het team van ActivFinance heeft ruime ervaring binnen de financiële wereld.  Vanuit het bankwezen, de autolease en de equipmentlease en factoringwereld hebben we vele ondernemers geadviseerd bij hun investerings- en financieringsbeslissingen. Ook hebben we verschillende managementposities bekleed, waarbij diverse teams en afdelingen zijn aangestuurd en ontwikkeld. Kortom, brede kennis, ervaring én netwerk waar jij jouw voordeel mee kunt doen!

Samen ondernemen

Wil je meer weten over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking. Of kijk eens op onze website www.activfinance.nl.

Je zult zien dat er meer mogelijk is dan je wellicht denkt!

Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000