Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Vroegefasefinanciering opent de deur voor innovatieve producten – en een schoon spoor

Op 4 oktober 2019
Vroegefasefinanciering opent de deur voor innovatieve producten – en een schoon spoor

Wel eens van de Vroegefasefinanciering (VFF) gehoord? De ondernemer die ik laatst sprak ook niet. Ondanks dat er wel aan enkele voorwaarden voldaan moet worden is de Vroegefasefinanciering erg interessant voor het ontwikkelen van een werkend prototype, het uitvoeren van marktonderzoek of het uitwerken van een businessplan. Met deze lening kun je sneller jouw concept of product op de markt brengen! Een mooi voorbeeld hiervan is Laser Precision Solutions, een startend bedrijf dat dankzij een financiering met een oplossing komt voor gladheid op het spoor.

Lasersysteem

Het is weer herfst. Blaadjes op het spoor. Vertragingen. Tijd voor een oplossing, dacht Laser Precision Solutions uit Amsterdam. De startup vroeg bij de RVO een Vroegefasefinanciering (VFF) aan om twee producten te kunnen ontwikkelen. De TriboMeter geeft een spoorvervoerder inzicht in de gladheid op het spoor. “Daar kunnen treinen hun snelheid op aanpassen, zodat ze minder energie verspillen en onveilige situaties voorkomen," aldus CFO Medendorp van LPS. "Onze LaserTrain gebruikt lasers om de gladde bovenste laag van de rails te verwijderen. En dankzij de TriboMeter weet de laser precies waar de rails glad zijn.”

Op het juiste spoor

Het lasersysteem van LPS is veelbelovend. En wie weet zijn vertragingen op het spoor dankzij de Amsterdamse startup straks verleden tijd. Het aanvragen van een Vroegefasefinanciering gaf LPS de kans om het systeem optimaal te ontwikkelen en investeerders overtuigen. Het geeft maar weer aan hoe de juiste bedrijfsfinanciering ervoor kan zorgen starters ‘op het juiste spoor’ terecht komen en hun dromen kunnen waarmaken!

Via ActivFinance de juiste bedrijfsfinanciering om door te ontwikkelen

Heb je een goed idee in huis en wil je dit doorontwikkelen? ActivFinance denkt graag met jou mee voor de geschikte bedrijfsfinanciering en hoe deze geregeld kan worden. Wij denken graag net als andere ondernemers in mogelijkheden. Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Wie weet maken we samen de eerste stap!

Bron: RVO.nl

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000