Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Onze wagenparkspecialisten

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Onze mobiliteitsadviseurs Guido Mulder en Patrick Hofman helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wagenpark.

Guido Mulder

Guido Mulder - ActivLease“Uw wagenpark slimmer en voordeliger inzetten”

Sinds 1 februari 2022 ben ik als senior accountmanager onderdeel van het mooie bedrijf ActivLease. In mijn rol houd ik me dagelijks bezig met de verdere professionele groei en uitbreiding van onze klanten en relaties.

Met ruim 15 jaar ervaring in de Automotive branche verzorg ik op een persoonlijke en proactieve manier de beste mobiliteitsoplossing voor ondernemers. Het zoeken naar oplossingen en het geven van het juiste advies waardoor onze huidige en toekomstige relaties ontzorgd worden op alle vormen van mobiliteit, geven mij veel energie en voldoening.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen en hoe we uw wagenpark(beheer) slimmer en voordeliger kunnen inzetten? Neem gerust contact op met mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

ActivLease Almere

De Huchtstraat 43
1327 EC Almere
T: 085 - 90 229 29
E: info@activlease.nl

Guido Mulder

M: 06 41 30 17 90
E: guido@activlease.nl
LinkedIn profiel


Patrick Hofman

“Slim en efficiënt wagenparkbeheer, dat is mijn passie!”Patrick Hofman - ActivLease

Met ruim 20 jaar ervaring in de leasebranche, ben ik specialist als het gaat om slim en efficiënt wagenparkbeheer. Deze kennis combineer ik met een persoonlijke en proactieve aanpak om ondernemers de beste mobiliteitsoplossingen aan te bieden. Het geeft mij enorm veel energie en voldoening om oplossingen te vinden en het juiste advies te geven, waardoor onze huidige en toekomstige relaties volledig ontzorgd worden op het gebied van mobiliteit.

Naast mijn interesse in auto's en duurzame techniek, sla ik in mijn vrije tijd graag een balletje op de golfbaan om even helemaal tot rust te komen. Daarnaast vind ik het fantastisch om op zaterdagen langs het hockeyveld te staan als coach van een jeugdteam, waar ik mijn passie voor sport en teamwork kan delen.

Ik begrijp dat veel ondernemers worstelen met het beheer van hun mobiliteit. Welke mobiliteit bied ik aan mijn werknemers aan? Welke leasevorm past het beste bij mijn bedrijf? Hoe houd ik het overzicht? Welke wetgeving is relevant en komt eraan? Bij ActivLease kunnen we ondernemers volledig ontzorgen wat betreft wagenparkbeheer.

Bent u benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen en hoe we uw wagenparkbeheer slimmer en voordeliger kunnen maken? Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

ActivLease Almere

De Huchtstraat 43
1327 EC Almere
T: 085 - 90 229 29
E: info@activlease.nl

Patrick Hofman

M: 06 18 52 32 80
E: phofman@activlease.nl
LinkedIn profiel