Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Strategisch wagenparkbeheer

Heeft u een wagenpark onder uw hoede met 10 voertuigen of meer? Dan bent u ongetwijfeld bekend met de complexiteit ervan. Wij bieden onze kennis en expertise aan om u te begeleiden bij het optimaliseren van uw wagenparkbeheer op strategisch niveau.

Wat is strategisch wagenparkbeheer?

Strategisch wagenparkbeheer gaat verder dan eenvoudigweg voertuigen beheren. Het is een zorgvuldige planning, organisatie, en beheer van uw wagenpark, met als hoofddoel kostenbesparing, verbeterde efficiëntie en verhoogde productiviteit. Hoe groter het wagenpark, hoe belangrijker dit wordt. Het ultieme doel is om uw vloot op een strategische wijze in te zetten, rekening houdend met uw bedrijfsdoelen en de behoeften van uw medewerkers.

Bij ActivFleet geloven we in maatwerk. Onze aanpak begint met het begrijpen van de specifieke behoeften en doelen van uw bedrijf. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die uw wagenpark perfect afstemt op uw zakelijke ambities. Of u nu zoekt naar brandstofefficiënte voertuigen, kosteneffectieve leaseopties of geavanceerde mobiliteitsoplossingen, wij beschikken over de kennis en ervaring om u te ondersteunen.

ActivFleet fleetbeheer

Autoregeling: voor efficiënt gebruik van bedrijfsvoertuigen

De autoregeling is een onmisbaar onderdeel van strategisch wagenparkbeheer. Het heeft tot doel om heldere afspraken te maken over het gebruik van bedrijfsvoertuigen en is relevant voor zowel werkgevers als werknemers. Er bestaan verschillende regelingen, afgestemd op de specifieke behoeftes van uw bedrijf. Een autoregeling omvat het opstellen van duidelijke regels, het toewijzen van verantwoordelijkheden en het bepalen van consequenties. Deze richtlijnen zijn er om ervoor te zorgen dat uw medewerkers niet gaan rijden onder invloed van alcohol of drugs en dat zij geen onnodig lange privéritten maken met bedrijfsvoertuigen.

Meer weten? Neem contact op voor een gratis wagenparkscan!

Wilt u weten of uw huidige auto- of mobiliteitsregeling nog toekomstbestendig is? Vraag dan onze gratis wagenparkscan aan. Deze scan is al beschikbaar vanaf 4 voertuigen en helpt om potentiële problemen te identificeren en nieuwe kansen te ontdekken. Een van onze mobiliteitsadviseurs neemt graag contact met u op.

Wagenpark experts

NEEM CONTACT OP!

Meer grip op de kosten met een normcalculatie

Met een normcalculatie bepaalt u op een slimme manier de kosten van uw autovloot, gebaseerd op duidelijke normen en criteria. Zo kunt u de kosten nauwlettend volgen en vergelijken met hoe het wagenpark presteert. Benieuwd naar hoe onze experts u kunnen helpen bij het opzetten van zo'n normcalculatie? Ze staan klaar om u inzicht te geven in de financiële kant van uw wagenparkbeheer.

Tijd voor de elektrische overstap?

Bij het beheren van uw wagenpark is het belangrijk om vooruit te kijken naar de toekomst. Moet u al overstappen op elektrische auto’s of is het juist beter om nog even door te blijven rijden in uw huidige bedrijfswagens? En heeft u al rekening gehouden met de aankomende zero-emissiezones? ActivLease helpt u bij het nemen van beslissingen als het gaat om het vervangen van voertuigen, het naleven van emissieregels, het plaatsen van laadoplossingen bij uw bedrijf en nog veel meer. Met een op maat gemaakte strategie is uw wagenpark helemaal klaar voor de toekomst.

Bestel op tijd en voorkom verrassingen

Niets is zo vervelend als onverwachte kosten. Door vooruit te plannen en uw bestellingen op tijd te plaatsen, kan u een hoop kosten besparen en blijft uw bedrijf draaien zonder verrassingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ActivLease u helpen bij het optimaliseren van uw wagenparkbeheer. Samen kunnen we werken aan efficiëntie, kostenbesparing en duurzaam succes voor uw organisatie!

Activfleet fleet management