Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Operationeel wagenparkbeheer

Het beheren van een bedrijfswagenpark is een serieuze klus. Het vergt niet alleen tijd en aandacht, maar heeft ook aanzienlijke financiële impact op uw bedrijf. Door het operationeel wagenparkbeheer uit te besteden aan de specialisten van ActivLease kunt u deze uitdagingen met meer zekerheid aangaan en uw mobiliteitskosten onder controle houden.

Wat is operationeel wagenparkbeheer?

Operationeel wagenparkbeheer betekent het volledige beheer van uw bedrijfswagenpark, van de aanschaf en het onderhoud van voertuigen tot het beheren van contacten met leveranciers en het doorvoeren van wijzigingen binnen het wagenpark. Onze wagenparkspecialisten nemen ook administratieve taken voor hun rekening, zoals het bijhouden van dossiers, het aanvragen van offertes en het correct doorbelasten van boetes.

Uw wagenpark verzorgd door een specialist

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw wagenpark altijd in topconditie is, voldoet aan wettelijke normen, en perfect aansluit op uw bedrijfsvisie. U blijft als klant natuurlijk nauw betrokken bij beslissingen, en uw input is van onschatbare waarde voor het succes van uw wagenparkbeheer. Gezamenlijk bepalen we welke voertuigen het beste passen bij de specifieke behoeften en identiteit van uw bedrijf.

Benieuwd wat ActivLease voor u kan betekenen? We bieden onze services aan met keuze uit meerdere pakketten, inclusief gratis toegang tot onze wagenparkbeheersoftware My ActivFleet.

My ActivFleet

MEER INFORMATIE

Efficiëntie en kostenbesparing

Operationeel wagenparkbeheer levert aanzienlijke voordelen op, met name op het gebied van kostenbesparingen. Voor bedrijven vormen mobiliteitskosten doorgaans de op een na grootste uitgavenpost, na de kosten voor personeel. Door doeltreffend wagenparkbeheer kunnen onnodige kosten worden vermeden. Dit kan onder andere worden gerealiseerd door de selectie van zuinigere voertuigen, het minimaliseren van onderhoudskosten en het voorkomen van boetes door middel van een doordacht beleid en verantwoord rijgedrag.

Bovendien staan onze deskundigen klaar om u te assisteren bij het optimaliseren van uw wagenpark, zodat het naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften. Dit omvat het efficiënter inzetten van voertuigen in uw vloot en zelfs het begeleiden van de overgang naar elektrische mobiliteit, wat op de lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen met zich mee kan brengen.

In een snel veranderende zakenwereld is kostenbeheersing essentieel. Operationeel wagenparkbeheer is een slimme investering waarmee u controle houdt, kosten minimaliseert en uw bedrijf laat groeien zonder gedoe over uw wagenpark. Met onze expertise kunt u zich volledig concentreren op het succes van uw onderneming.

Meer weten? Neem contact op voor een gratis wagenparkscan!

Wilt u weten of uw auto- of mobiliteitsregeling nog toekomstbestendig is? Neem contact op en vraag de gratis wagenparkscan aan. De wagenparkspecialisten van ActivLease geven onafhankelijk advies en helpen u het beheer van uw wagenpark te vereenvoudigen.

Wagenparkadviseurs ActivFleet

NEEM CONTACT OP!