Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Kranen

Voor je onderneming kun je een nieuwe hijskraan aanschaffen, maar een jong gebruikte kan ook een zeer goed alternatief zijn. ActivFinance is niet merk gebonden en kan voor ieder merk en type kraan een passende financiering bieden. Elk type kraan kun je in principe leasen, zoals mobiele telekraan, rupskraan, (mobiele) torenkraan, hoogwerker, havenkraan. Er komt een moment dat het materieel moet worden vervangen en dan staan wij graag voor je klaar. Of de volgende kraan nu een nieuwe of een gebruikte gaat worden. ActivFinance zoekt graag de best passende financiering.

Je bent geheel vrij in je keuze wat betreft merk, type en uitvoering van de aan te schaffen bouwmachine. Dit geeft je de mogelijkheid de perfecte bouwmachine aan te schaffen. En voor ActivFinance het startpunt om de best passende financieringsoplossing aan te bieden.

Offerte aanvragenContact opnemen

Sale and lease back

Je eigen kranen of kranen leasen? Je ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen de markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in jouw kraan, waardoor het doen van nieuwe investeringen soms lastig is. Om dit kapitaal vrij te krijgen kan sale and lease back een goede oplossing zijn. Verkoop de kraan aan een leasemaatschappij en lease deze via een sale and lease back constructie weer terug.

Kraan financieren

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000