Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Vastgoedfinancieren: ActivFinance en RNHB helpen veel klanten in de regio

Op 19 februari 2021
Vastgoedfinancieren: ActivFinance en RNHB helpen veel klanten in de regio

In 2020 merkten we bij ActivFinance een sterke groei in het aantal vastgoedfinancieringen. Hiervoor hebben we veel samengewerkt met RNHB. RNHB is een betrouwbare vastgoedfinancier in Nederland, met veel kennis van de vastgoedmarkt. Dit is samen met de regionale kennis en het netwerk van ActivFinance een perfecte combinatie. In onder andere Utrecht, Hilversum, Laren, Weesp en de rest van de Gooi en Vechtstreek, hebben wij al vele ondernemers geholpen met een passende vastgoedfinanciering.

RNHB als ervaren business partner

Wij verwachten dat de stijging van vastgoedfinancieringen in 2021 gewoon doorzet. Dit maakt het erg prettig om een goede en betrouwbare business partner in het assortiment te hebben die als expert in hun vakgebied niets anders doen dan vastgoedfinancieringen. RNHB is een geldverstrekker voor zowel doorgewinterde als startende vastgoedbeleggers. Welk type pand jij waar dan ook in Nederland wilt laten financieren: bij RNHB kijken ze, net als wij, naar wat er wél mogelijk is.  Als je een woning of appartement buiten de Randstad wilt financieren bijvoorbeeld, of in een buurt die nu minder populair is, maar wel behoorlijk in ontwikkeling. Maar ook financieren zij bedrijfsruimten, van winkelpanden tot een medisch centrum, van een heel kantoorpand tot een kleine bedrijfsunit en alles wat daar tussenin zit.

Wat is vastgoedfinanciering?

vastgoedfinanciering is een vorm van een lening met onderpand, waarbij je (commercieel) vastgoed, bijvoorbeeld een verhuurde woning of bedrijfspand, aankoopt met behulp van een lening. Het bedrijfspand dient als onderpand voor de lening en staat garant voor de lening. Met behulp van deze lening, kun je direct het pand aanschaffen en betaal je vervolgens het geleende bedrag terug over de afgesproken periode. Er zijn veel verschillende financiers in deze markt actief. Allemaal met hun eigen voorwaarden.

ActivFinance regelt jouw vastgoedfinanciering in het Gooi

Voor een passende vastgoedfinanciering is er geen kant-en-klare oplossing. Banken zijn terughoudend en hanteren vaak streng beleid en stellen strikte voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Op deze manier wordt het steeds lastiger voor jou en jouw bedrijf om te blijven investeren in vastgoed. Het (her)financieren van jouw beleggingsvastgoed is echter prima mogelijk wanneer je gebruikt maakt van een ervaren vastgoedfinancieringsspecialist. Hierdoor werken wij graag samen met gewaardeerde partners als RNHB. Zo zorgen wij voor een en oplossing op maat. Laat je goed adviseren en begeleiden, dan krijgt ActivFinance jouw investering tegen goede voorwaarden geregeld. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze adviseurs!

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000