Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

ActivFinance in Mogelijk Magazine 2021 over advies in vastgoed financieren

Op 24 december 2020
ActivFinance in Mogelijk Magazine 2021 over advies in vastgoed financieren

Voor veel ondernemers is het lastig om een bepaald type vastgoed gefinancierd te krijgen. Nederlandse banken zijn de laatste jaren terughoudend geworden in vastgoedfinanciering. Een aantal financiers zijn in dat gat gesprongen. ActivFinance werkt onder andere samen met Mogelijk Vastgoedfinancieringen om zakelijke hypotheken voor ondernemers sneller en makkelijker tot stand te brengen. Quido van ActivFinance vertelt in gesprek met Mogelijk Vastgoedfinancieringen meer over de kansen die we jou als ondernemer kunnen bieden.

Wij denken in oplossingen

“Ons uitgangspunt is: hoe kunnen we ondernemers wél helpen? Wij denken in oplossingen. Met alleen een ‘nee’ zijn ondernemers in de meeste situaties niet geholpen. Precies die visie delen we met Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Ik denk dat het mede daarom zo goed klikt”, vertelt Quido in Mogelijk Magazine. “Wij begeleiden en adviseren ondernemers bij hun bedrijfsfinancieringen.”

Een zakelijk pand financieren

Een ondernemershypotheek kan gebruikt worden om bijvoorbeeld de aankoop of nieuwbouw van een zakelijk pand te financieren. “Wij overzien als adviseurs de financieringsmarkt en er blijkt vaak meer mogelijk dan de ondernemer in eerste instantie denkt. We financieren ook het zakelijke vastgoed dat de bank niet of moeilijk financiert.”

Het hele interview met Quido Schaafsma lezen? En meer verhalen van ondernemers en investeerders ontdekken? Mogelijk Magazine editie 2021 kun je gratis online lezen.

Vastgoedfinanciering nodig? Neem contact op met ActivFinance

Wil je investeren in een nieuw bedrijfspand en ben je op zoek naar een hypothecaire vastgoedfinanciering? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ActivFinance. Wij zijn jouw financiële sidekick die maatoplossingen en gerichte hulp biedt als je een pand wil financieren. Of het nu gaat om bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte, combinatiepand, woningen of bouwprojecten, bij ActivFinance ben je zeker van de best mogelijke voorwaarden.

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000