Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

Bedrijfspanden

Als je een hypotheek voor je bedrijfspand zoekt, dan ben je vaak geneigd om als eerste bij een eigen bank aan te kloppen. Maar vaak is het verstandig om meerdere opties te bekijken. Zo ben je verzekerd van de beste en voordeligste hypotheek voor jouw situatie en spreidt je eventuele risico's.

Een bedrijfspand financieren vergt de nodige expertise. Een bedrijfspand geeft je onderneming een uitstraling. Het is de plek waar jouw werknemers met veel plezier zullen werken en waar ook klanten ontvangen zullen worden. Er zijn twee soorten bedrijfsruimten: middenstandsbedrijfsruimte (bijvoorbeeld een winkel of horecapand) en overige bedrijfsruimte (zoals een kantoor of loods).

Financiering aanvragenContact opnemen

Bedrijfspand financiering

Zodra je hebt besloten een bedrijfspand te kopen, moet ook de financiering geregeld worden. Een bedrijfspand financieren door het zelf te bekostigen is vaak geen optie en daarvoor biedt de bedrijfshypotheek uitkomst. Je kunt investeren in een nieuw gebouw of in een verbouwing. Dankzij ons uitgebreide netwerk, kennis van de markt en de financiers weten wij het beste financieringsvoorstel voor je te bemiddelen.

Bedrijfspand financieren

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000