Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Dit is waarom een goede match met een financier belangrijk is

Op 15 januari 2021
Dit is waarom een goede match met een financier belangrijk is

Bij ondernemers komt het maar al te vaak voor: er zitten plannen in je hoofd die eigenlijk meteen klaar zijn om uit te voeren. Soms is er geen tijd te verliezen en moet je snel op de markt inspelen. Natuurlijk is het dan niet leuk om te moeten wachten, omdat er niet genoeg geld op de plank ligt. Een financiering kan dan uitkomst bieden. Een financier kan geld beschikbaar stellen om jouw investeringsplan te realiseren. ActivFinance is van mening dat voor elk goed plan er een passende financiering is.

Overtuig de financier van jouw succes

Maar waarom zou een financier dit geld aan jou uitlenen? Dit is omdat de financier er zelf een financieel rendement op wilt maken. Het is daarom belangrijk dat een financier vertrouwen heeft in de vent in de tent of de vrouw in het gebouw. Als jij als ondernemer met de investering het gewenste rendement realiseert, dan kan de financier haar gewenste rendement op het uitgeleende bedrag ook realiseren. Dit lukt natuurlijk alleen als de onderneming en de investeringen succesvol zijn. Een goed plan van aanpak en voorbereiding zijn daarom essentieel voor elke financiële relatie.

Een financier neemt niet zomaar risico

Een financier ziet de situatie anders dan de ondernemer. Waar een ondernemer geld nodig heeft om de onderneming te laten groeien, wilt de financier de middelen die er zijn in stand houden, plus het gewenste rendement behalen. Daarom is elke financier vanuit de basis grondhouding voorzichtig. Het risico wordt ingeschat en de bijpassende beloning wordt berekend. Dat de ene financier wellicht niets ziet in jouw plannen, betekent niet dat de aanvraag kansloos is. Een andere financier kan het helemaal zien zitten. Een goede match tussen ondernemer en financier is daarom erg belangrijk.

ActivFinance laat jouw financieringsaanvraag slagen

Een goede voorbereiding bij het aanvragen van een financiering is erg belangrijk. Veel goede plannen sneuvelen doordat de ‘Computer says No’. Je krijgt maar één eerste kans om het vertrouwen van de financier te winnen. ActivFinance kan je hierbij helpen. Niet alleen kunnen onze ervaren adviseurs een goede match met een financier maken, ook kunnen wij ervoor zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt om een financiering te realiseren. Schakel daarom de hulp in van ActivFinance, jouw sidekick in de regio voor alle bedrijfsfinancieringen!

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000