Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance klantenverhalen

Hofleverancier Duetz: met een overbruggingskrediet door deze moeilijke fase heen

Op 3 juni 2021
Hofleverancier Duetz: met een overbruggingskrediet door deze moeilijke fase heen

Duetz is hofleverancier en specialist in exclusieve dames- en herenmode. Het bedrijf bestaat al sinds 1857 en heeft meerdere fysieke winkels en een webshop. In 2018 kwam hier ook herenmodemerk Adam Brandstore bij. Pim en Astrid Duetz zaten vol in de bedrijfsintegratie, het proces van digitaliseren en het omschakelen naar een omnichannel businessmodel. Toen was daar ineens COVID-19. Door de coronacrisis bleek het aantrekken van een investeerder ineens moeilijker dan gedacht. Mede dankzij ActivFinance is Duetz er uiteindelijk tóch in geslaagd om de toekomstplannen te financieren.

Corona overbruggingskrediet

Duetz en Adam Brandstores staat voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht; punten waar ook ActivFinance veel waarde aan hecht. Ondanks dat de geschiedenis van Duetz al halverwege de 19e eeuw begint, liet de huisbank bij de uitbraak van corona de onderneming in de kou staan. De benodigde overbruggingsfinanciering werd met een standaard email beantwoord: “Sorry, u komt niet in aanmerking voor een corona overbruggingskrediet”. Daar sta je dan als familiebedrijf met een historie van ruim 160 jaar.

Financieel adviseur

Eigenaren Pim en Astrid Duetz moesten dus op een andere manier aan zakelijk krediet zien te komen. Via hun netwerk kwamen ze terecht bij Quido Schaafsma, financieel adviseur van ActivFinance. Door zijn kennis wist Quido op voorhand welke informatie belangrijk is om de financiering rond te kunnen krijgen. En met succes, want samen met businesspartner Floryn heeft ActivFinance ervoor gezorgd dat het bedrijf alsnog voor een corona krediet in aanmerking komt.

Verder dan de bank

ActivFinance gaat verder en denkt anders dan de gewone bank. Op die manier kunnen we ondernemers sneller toegang bieden tot een financiering. Pim Duetz is erg tevreden over de betrokkenheid en deskundige hulp van Quido en raadt ook andere ondernemers aan om ActivFinance in te schakelen:

“ActivFinance heeft ons snel en adequaat geholpen met een lastig financieringsvraagstuk. Quido weet in jip-en-janneketaal goed uit te leggen hoe de hazen lopen in de bankwereld. Bij een volgende stap melden we ons zeker weer bij je Quido!”

Kijk voor meer informatie over Duetz op https://www.duetz.nl/.

Duetz & Adam Brandstores

Via ActivFinance heb je toegang tot een bedrijfsfinanciering op maat

De tijd waarin je alleen maar bij de bank kan aankloppen voor een bedrijfsfinanciering is voorbij. Via het netwerk van ActivFinance heb je toegang tot nationaal en internationaal kapitaal, zowel bij banken, niet-banken als bij private investeerders en andere geldverstrekkers. Ondernemers uit plaatsen als Hilversum, Utrecht, Weesp en de regio Gooi en Vechtstreek hebben we op die manier al geholpen bij het rondkrijgen van een bedrijfsfinanciering.

Heb je ook moeite om een financiering rond te krijgen? Of wil je weten of je huidige financiering misschien goedkoper kan? Neem contact op met ActivFinance voor advies op maat!

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000