Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Hoe zorg je voor een goede eerste indruk bij een financier?

Op 7 mei 2021
Hoe zorg je voor een goede eerste indruk bij een financier?

Het bekende gezegde ‘je krijgt maar één kans voor een eerste indruk’ geldt voor vele situaties. Dit geldt bij het aanvragen van een financiering net zo erg als bijvoorbeeld bij een netwerkgesprek. Niet alle ondernemers bereiden hun gesprek met de financier goed voor. ActivFinance kan helpen om goed voor de dag te komen bij een financier. Wij hebben al vele mkb bedrijven in de regio Hilversum, Utrecht en het Gooi voorzien van advies.

Succes is geen garantie voor succes

Stel, je bent goed bezig en succesvol als ondernemer en vol zelfvertrouwen stap je naar een bank of andere gespecialiseerde financier. Wellicht denk je dat er geen vuiltje aan de lucht is, want je resultaten zijn allemaal goed en je onderneming is goed georganiseerd. Toch blijkt de bank niet zo enthousiast te zijn als jij. Er wordt gevraagd naar de onderbouwing van de financieringsrapportage en je krijgt een waslijst aan vragen op je afgevuurd. Geheel onverwacht verloopt het gesprek anders dan vooraf gedacht.

Stem je plan af met een adviseur

Gelukkig is deze situatie te voorkomen, door een betere voorbereiding. Dit klinkt natuurlijk simpeler gezegd dan gedaan. Een goede match en relatie met de financier is erg belangrijk, dus pas de informatie die je verstrekt daarop aan. Het is logisch dat veel ondernemers hier niet in thuis zijn. Een gespecialiseerde adviseur is daardoor zeker een aanrader. Een adviseur zoals ActivFinance helpt je met het uitzoeken van een goede en geschikte financier.

De afgelopen tijd zijn banken steeds strenger geworden in het verstrekken van een financiering. Daarnaast is het de standaard geworden dat je zelf de lening online aanvraagt. Ook zijn niet alle alternatieve financieringsmogelijkheden bij ondernemers bekend. Op basis van onze ervaring, kennis en netwerk zorgen wij voor de goede match met de financier. Wij weten wat jij als ondernemer belangrijk vind en we weten ook wat de verschillende financiers belangrijk vinden. De beste financiering voor jouw investering komt hierdoor binnen handbereik.

Met ActivFinance slaagt jouw financieringsaanvraag

Met ActivFinance aan boord maken jouw onderneming en plannen voor de toekomst een goede eerste indruk. Wij spreken de taal van de financier en zorgen zo dat jouw financieringsaanvraag slaagt. Ben jij opzoek naar een financiële sidekick in de regio van het Gooi of de Betuwe? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000