Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

Video: ActivFinance op GooiTV over ondernemen in coronatijd

Op 3 juli 2020
Video: ActivFinance op GooiTV over ondernemen in coronatijd

Nu het coronavirus onder controle is en de maatregelen worden versoepeld, lijkt de Nederlandse economie weer een beetje op gang te komen. Maar wat gaat er gebeuren in het komende halfjaar? Hoe ziet het ondernemen in coronatijd er uit? En wat wordt het nieuwe werken als het virus straks voorbij is? ActivFinance is te gast in de nieuwste aflevering van In Derde Termijn op GooiTV waar deze vragen aan bod komen.

In Derde Termijn over de huidige gang van zaken

Ondernemers hebben in tijden van corona met enorme uitdagingen te maken. Het is voor veel bedrijven hard werken om het hoofd boven water te houden, terwijl er nog veel problemen en onzekerheden zijn. In Derde Termijn bespreken we de huidige gang van zaken en kijken we alvast vooruit naar de tweede helft van het jaar én 2021.

Een serieuze stresstest

Hoe komen noodlijdende bedrijven aan extra krediet? Veel kredietverstrekkers hebben de acceptatiecriteria voor nieuwe financieringen aangescherpt. Corona vormt een serieuze stresstest voor fintechs (financiële technologiebedrijven). Maar er zijn ook financiers bijgekomen en nieuwe financiers geaccrediteerd om de BMKB-C (staatsgegarandeerde coronaleningen) te mogen verstrekken. Maar hoe zit het met de leningen die straks terugbetaald moeten worden? En hoe gaat de Belastingdienst straks het belastinguitstel innen bij ondernemers? Wat wordt het nieuwe werken? Moeten bedrijven hun kantoorruimtes uitbreiden of juist inkrimpen?

De volledige uitzending In Derde Termijn van GooiTV is hieronder te bekijken. Gastsprekers zijn Quido Schaafsma (ActivFinance) en Juliette Grimbergen (dagvoorzitter/vlogger).

In Derde Termijn is een politiek maatschappelijk discussieprogramma op GooiTV, waarin politici en vertegenwoordigers met elkaar in discussie gaan over uiteenlopende onderwerpen waar de regio Gooise Meren en Wijdemeren zich mee bezig houdt.

Financiering nodig door corona? Bij ActivFinance ben je aan het goede adres!

Ben je op zoek naar extra coronakrediet of een voordelige leaseoplossing? Dan ben je bij ActivFinance aan het goede adres. Als intermediair in bedrijfsfinancieringen zetten wij ons netwerk en deskundigheid in om jouw bedrijf door deze moeilijke periode te helpen. Met ons vermogen om gericht financieel advies te geven kunnen we bovendien accountant en ondernemer dichter bij elkaar brengen en versterken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000