Direct contact? Bel: 085 018 6000
Klanten vertellenscore5.0

ActivFinance blog

ActivFinance steunt het lokale mkb en jij kan dat ook!

Op 11 september 2020
ActivFinance steunt het lokale mkb en jij kan dat ook!

De afgelopen periode hebben we keihard gewerkt om er voor alle ondernemers te zijn. Door naar ze te luisteren en onze ervaringen, netwerk en kennis te delen. De mkb ondernemingen om ons heen hebben ons nu meer nodig dan ooit. Uiteindelijk raakt deze economische teruggang ons allemaal, in meer of mindere mate. Laten we daarom ook de komende periode naar elkaar blijven omkijken en zorgen dat we veilig en gezond blijven.

Ondernemend Nederland is in een onwennige situatie beland. Door hun creativiteit en doorzettingsvermogen hebben ze geprobeerd wel zo veel mogelijk grip op de zaak terug te krijgen. Vaak met steun van hun medewerkers, een vaste klantenkring of uit meer onverwachte hoek.

Grote rol voor het mkb

Gelukkig beseft iedereen dat het mkb erg belangrijk is. Begin dit jaar telde Nederland voor het eerst meer dan twee miljoen ondernemingen en dat is voor een groot deel te danken aan het mkb. Maar ook dit soort kleine ondernemingen zijn nu kwetsbaar. Tijd om ze een steuntje in de rug te geven.

Steun lokale ondernemers en koop lokaal

ActivFinance probeert dat te doen door bedrijven, investeerders, financiers en specialisten met elkaar te verbinden. Als intermediair stimuleren we lokale duurzame samenwerkingen, dragen we bij aan de financierbaarheid in de regio en een duurzame groei van ondernemend Gooi- en Vechtstreek.

Steun lokale ondernemers en koop lokaal

Ook jij kan het mkb steunen. Bijvoorbeeld door lokaal te kopen. Zelfs als je online gaat shoppen. Op die manier blijft het geld rondgaan binnen de community en daarmee ook de koopkracht. Je verstevigt de lokale economie én stimuleert ondernemers om onderscheidende producten aan te blijven bieden. Daarnaast zorgt het voor meer bewustzijn, sociale binding en duurzaamheid door minder bestelbusjes op de weg. Dus bestel de volgende keer eens een afhaalmaaltijd bij jouw favoriete, lokale restaurant en schrijf een online review als je een positieve ervaring had. Support your locals!

Neem contact op Kijk op onze website

Waarom ActivFinance?
  • Persoonlijk contact
  • Snel en gemakkelijk
  • Creatief in oplossingen
  • Het beste netwerk
  • De ideale financiering
  • 100% beveelt ons aan
Vragen?
Neem contact op

Wij helpen je graag verder

 Telefoon: 085 - 018 6000